Visual branding & Videomarketing

Visual branding is belangrijk

Visual branding is enorm belangrijk: het is dé weerspiegeling van uw bedrijf in communicatie en presentatie. In alle uitingen naar buiten toe moet deze visual storytelling op elkaar aansluiten.  Door een juiste mix van visuele middelen en dynamiek biedt u kijkers de sfeer, beleving en informatie die zij zoeken. Het is de sleutel tot een succesvolle visual marketing.

Weerspiegeling van uw bedrijf met QuickWorks
Visual (met beeld) branding (neerzetten) is dé perfecte manier om uw bedrijf, merk of product in beeld te brengen. Beeld zegt meer dan duizend woorden. Hoewel de benaming visual branding alleen gericht lijkt op de ogen, is juist het prikkelen van alle zintuigen van belang. Videomarketing is daarin sterk vertegenwoordigd omdat video een zeer krachtig middel is. Maar QuickWorks is ook uw partner voor een totaal concept met fotografie, POS materiaal, etc. Met doelbewuste content die strategisch on- en offline ingezet kan worden. Dat kan QuickWorks voor u verzorgen.
 
Videomarketing
Videomarketing kunt u op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld op Facebook, YouTube, Instagram of op uw eigen website. Een video is pas waardevol als hij bekeken wordt, als deze kijkers verbindt, zorgt voor interactie en natuurlijk de juiste informatie biedt over uw bedrijf, merk of product. Grappig, serieus, authentiek of scripted? We zorgen voor de juiste vorm en tone of voice.
 
Maak gebruik van onze passie voor storytelling, ontdek welk verschil wij kunnen maken en scoor! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 071-408 5826 of mail. Uiteraard kunt ook direct en eenvoudig een offerte aanvragen.
 

We love to visualise your story!