Drone

Een drone geeft beeld een extra dimensie
Spectaculaire luchtopnamen geven een extra dimensie aan beeld en inspireren. Door drone-opnamen kunnen wij de kijker zich even Superman of Superwoman laten voelen met een verrassend inzicht en schitterende gedetailleerde beelden. Een drone biedt beelden vanuit een ander perspectief en dat is ideaal om uw bedrijf, evenement of andere zaken vast te leggen. Een drone video is zowel intern als extern te gebruiken. 
 
Onze mogelijkheden zijn eindeloos
QuickWorks kan vliegen, in elk geval onze camera’s. Want onze crew is ervaren, vakkundig en getraind in het filmen met drones. Wij kunnen uw bedrijfsvideo een nieuwe dimensie geven maar ook dé gedroomde dronefilm voor u maken. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste skills en lef om de mooiste shots en opnamen te maken.
 
Drone versterkt beeld
Een dronevideo versterkt de professionele kwaliteit van uw bedrijfsfilm. Als u ons vertelt wat u wil zorgen wij voor het vluchtplan, scenario en de veiligheid. Wij hebben de juiste vergunningen en onze ‘piloot’ is klaar om op te stijgen. Onze prijzen zijn net zo helder als ons beeld.
 
Vraag vrijblijvend een offerte voor een dronevideo bij ons aan. Bel via: 071-408 5826 of mail.