Fotografie & Animated Gif's

Fotografie tegelijk met opnames
QuickWorks denkt altijd in beeld, ook voor film in combinatie met fotografie of voor aparte fotografieopdrachten kunt u bij ons terecht. Onze studio leent zich uitstekend voor fotografie door de grote limbowand. Van foto stills uit de film tot gelijktijdige fotografie met de filmopnames en aparte fotoshoots. Van productfotografie voor webshops tot sfeerfotografie voor social media, websites en andere media-uitingen. Maar ook op locatie maken wij prachtige fotografie.
 
Animated gifs zijn weer hot
Een animated gif (foto waarin iets beweegt) zagen we in de jaren tachtig veel en de bewegende plaatjes van weleer hebben nu een stijlvolle opmars gemaakt. Een gif-image is een uitstekende tool in een verhaal, maar kan bijvoorbeeld ook een mailing, film of video ondersteunen. Via de afbeelding is eventueel door te klikken naar een speciaal product of pagina. Animated gifs trekken direct de aandacht, zijn eenvoudig maar zeer doeltreffend.
 
Waarom een animated gif?
·       Hoge attentiewaarde (gebruik het gedoseerd) omdat het beeld beweegt
·       Deze voegt iets toe aan uw boodschap
·       Is effectief als deze past bij uw doelgroep
·       Geeft uw boodschap extra nadruk
·       Beeld spreekt op plaatsen waar u minder ruimte heeft voor tekst
 
Heeft u interesse voor fotografie of een animated gif in uw reclame uiting of social media? Vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden en menukaart. Bel ons op 071-408 5826 of mail.