Promotiefilm & Commercial

Professionele promotiefilm

Een promotiefilm is een sterk middel met een zeer groot bereik. De professionals van QuickWorks maken voor u een maatwerk promotiefilm met een goed verhaal, passend bij uw doel. U kunt een low budget commercial laten maken op 1 locatie of juist meer richting high end gaan met acteurs op diverse locaties. In alle gevallen kunnen wij het hele proces van idee tot realisatie voor u verzorgen. Opnames op locatie en/of in onze studio, animatie? Alles is mogelijk.
 

Commercial laten maken

Wanneer u een korte commercial laat maken dan telt elke seconde. Wat de juiste lengte is van de film hangt vooral af van de boodschap en waar deze ingezet gaat worden. De lengtes van onze commercials variëren van circa 10 tot circa 45 seconden. QuickWorks biedt maatwerk voor elk budget. Uw kennis van de markt combineren wij graag met onze expertise en creativiteit.
 
Wij adviseren u graag over het optimaal inzetten van uw promotiefilm / commercial, zowel online als offline. Bel ons op 071-408 5826 of mail en binnen 2 werkdagen heeft u een heldere offerte op maat voor u liggen.