Social Media content

Social media is onmisbaar

Niemand kan nog om social media heen, zeker het bedrijfsleven niet. Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube zijn maar een paar voorbeelden van kanalen waarmee u met uw doelgroep kunt communiceren. U heeft de kennis over uw bedrijf, product, dienst of merk in huis en QuickWorks heeft de kennis en creativiteit om deze voor u te vertalen in aansprekende social media content.

Abonnement of incidenteel 

Als bedrijf in video en multimedia productions ligt bij ons de focus op beeld. Video heeft immers een groot bereik en beeld verbetert uw online zichtbaarheid met 50%. Wij kunnen meedenken over uw precieze doelstellingen en kunnen samen met u een contentkalender opstellen met eventueel een mix van sponsored en niet-sponsored berichten. Dat kan als incidentele service, maar QuickWorks biedt ook een abonnement aan klanten die social media marketing graag compleet willen uitbesteden.

Bekijk enkele voorbeelden van door ons gemaakte social media content door rechts op de witte titels onder de afbeeldingen te klikken. Wilt u snel een offerte aanvragen? Bel ons of stuur een e-mail