Social Media content

Social media is onmisbaar
Niemand kan bijna nog om social media heen, zeker het bedrijfsleven niet. Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube zijn maar een paar mogelijkheden om met uw doelgroep te communiceren. U heeft de kennis over uw bedrijf, product, dienst of merk in huis en QuickWorks heeft de kennis en creativiteit om deze voor u te vertalen in aansprekende social media content.
 
Abonnement of incidenteel
Wij kunnen meedenken over uw precieze doelstellingen en kunnen samen met u een content kalender opstellen met eventueel een mix van sponsored en niet-sponsored berichten. Dat kan als incidentele service, maar QuickWorks biedt ook een abonnement aan klanten die social media marketing graag compleet willen uitbesteden. Dat kan gaan om een dagelijks, wekelijks of maandelijks bericht in de vorm van video, tekst of foto(s).
 
Focus op beeld
Als bedrijf in video en multimedia productions ligt bij ons de focus op beeld. Video heeft immers een groot bereik en beeld verbetert uw online zichtbaarheid met 50%. Wij verzorgen zowel grote content producties als kleinere kopij en alles wat daartussen zit. Wij weten hoe we uw doelgroep kunnen raken en aan kunnen zetten tot actie!
 
Heeft u interesse voor social media content? Vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden en menukaart. Bel ons op 071-408 5826 of mail en u hoort snel van ons.