VR - Animatie - 360 - interactief

Virtual Reality heeft veel mogelijkheden
Virtual Reality (VR) is niet meer virtueel, maar realiteit. De gefingeerde werkelijkheid door beeld van 360 graden heeft impact op ieders leven. Het geeft de gebruiker de illusie dat hij of zij op een andere plaats is. De wereld van beeld wordt daardoor steeds veelzijdiger en groter. Als bedrijf in video en multimedia productions vinden wij deze ontwikkelingen fantastisch. Het gaat snel en wij volgen alles op de voet. Bij QuickWorks zijn wij op de hoogte van de laatste VR-ontwikkelingen.
 
Animaties
De kracht van animatie is dat je complexe zaken op een eenvoudige manier inzichtelijk kunt maken. De stijl en animatievorm zijn onbeperkt. Een goed plan, script en storyboard vormt voor ons de basis om een animatie te creëren die zijn doel bereikt. Animaties die op zichzelf staan maar ook animaties of motion graphics als onderdeel van een film. Van Greenscreen animatie tot explainer video’s en tekst animaties. 2D en 3D animatie’s.
 
360 graden video
Kijkers kunnen bij een 360 graden video alle hoekjes van een opgenomen shot bekijken én beleven. Onze professionals maken met een speciale camera een 360 graden opname welke we in de studio bewerken. De video is dan bijvoorbeeld te zien via uw website, social media en mobiel. Met een VR-bril is deze ervaring helemaal spectaculair.
 
Omdat zowel Facebook als YouTube al 100% compatible is met de VR-techniek is 360 graden beeld een aantrekkelijk nieuw product waarmee u (potentiële) klanten een magnifieke kijk in uw onderneming geeft.
 
Interactieve video’s
Interactieve video’s zijn dynamische video’s waarbij de kijker beslist. Met één muisklik is via interactieve buttons een dienst of product te bestellen. Ook kan de kijker op diverse momenten doorklikken via buttons en zo bepalen wat hij wil zien. Resultaat daarvan is het langer én beter bekijken van video’s. Interactieve video’s worden meestal ingezet om conversie te verhogen, voor e-learning en om mensen mee te nemen in een keuzeproces.
 
Ons team heeft alles in huis om een 3D animatie, VR-film en interactieve film voor u te realiseren. QuickWorks biedt kwaliteit voor ieder budget. Onze tarieven zijn net zo helder als ons beeld. Vraag gewoon een offerte aan of bel ons via: 071-408 5826. Bekijk bij onze diensten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.