Dutch Ink heeft commercial laten maken

 • Dutch Ink heeft commercial laten maken

  26 september 2013

  Dutch Ink heeft door QuickWorks een spetterende commercial laten maken. Klik hier voor het bekijken van deze commercial. De eigenaren van Dutch Ink zijn superblij met het resultaat en hebben hem in een nano seconde na ontvangst online geplaatst en wereldkundig gemaakt. binnen 24 uur was de commercial al 1000 x bekeken en voorzien van de nodige likes. Kijk daar doe je het voor! Tijdens het maken van deze commercial kon Chris onze editor en cameraman weer echt laten zien waar hij goed in is;  de juiste muziek opbouw combineren met treffende bewegende beelden. Ook al is het 20 seconden dit is storytelling in het klein. 

  Goede voorbereiding is het halve werk dat bleek ook maar weer voor deze videoproductie. Met de muziek en storyboard in ons achterhoofd is deze video commercial in Vlaardingen op locatie opgenomen. Hoewel Dutch Ink over klandizie op de shoot dag niet te klagen had, hebben we er met z'n allen voor gezorgd dat alle filmopnames in goede sfeer gedraaid konden worden. Alle shots zijn gedraaid met Canon, met behulp van een crane en uiteraard verlichting. Tijdens de montage is voor het juiste effect onder andere nog kleur gecorrigeerd.

  Videomarketing is het nieuwe modewoord deze dagen en Dutch Ink beheerst dat als geen ander. Ze gebruiken de kracht van bewegend beeld, van video storytelling en zetten het sterk in op hun social media kanalen. In korte tijd zijn ze flink gegroeid en hebben hun naam gevestigd in de wereld van Tattoo. We hopen in de toekomst uiteraard nog vaker mooie videoproducties voor ze te produceren.    

   

  Nieuwe Reactie

  Naam:

  E-mail: