Inspireer uw klanten met een header video

 • Header video voor Grimbergen Installaties

  15 januari 2018
  Voor Grimbergen Installaties hebben wij 2 films gemaakt. Een corporate en header video voor op social media en de nieuwe website die Mooij Ontwerp heeft gemaakt.
   
  De header video springt direct fullscreen in beeld op de homepage terwijl je wel nog de functionaliteit van de menuknoppen kunt gebruiken. Een header video trekt de aandacht van de bezoeker waardoor je in korte tijd veel informatie kunt overbrengen waardoor de potentiele klant gelijk een gevoel krijgt van kwaliteit, kennis en kunde van het bedrijf. Hierdoor kiest men wellicht eerder voor een bedrijf omdat je een betrouwbaar gevoel krijgt bij de professionalteit, mogelijkheden en vakkennis die in de video wordt gedemonstreerd.
   
  Een video zegt immers meer dan 1000 woorden, tevens kan je op papier alles benoemen maar video geeft een eerlijkere kijk op de werkelijkheid. In het voorjaar gaan wij voor Grimbergen weer filmen zodat we de video's van een update kunnen voorzien.
   
  Ook geinteresseerd in een header of andere video? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken en bekijk ons portfolio om een impressie van onze kennis en kunde te krijgen.

  Nieuwe Reactie

  Naam:

  E-mail: