Lezing bij de LSVL

 • Kennis delen

  04 april 2017
  Kennis. Wat is er mooier dan het delen van kennis? Liefde. Maar wie zegt dat het daar niet over gaat? De liefde voor het bewegende beeld: FILM.
   
  Op het moment dat wij werden gevraagd om een lezing te geven voor de grootste filmclub van Nederland (LSVL), die toevallig bij ons om de hoek in Leiden zitten, zeiden wij direct ja. Er zaten deze avond ongeveer 65 geinteresseerden in de zaal te luisteren naar onze collega Johanna Snel.
   
  In dit avond vullende programma lieten wij niet alleen diverse films uit ons repetoir zien, maar hielden we ook een Q&A waarbij de leden ons het hemd van het lijf mochten vragen. Het is altijd interressant om te horen met welke vragen de mensen komen. Sommige vragen waren erg schattig zoals "welke montage software gebruiken jullie". Andere vragen gingen iets dieper bijvoorbeeld over de mogelijkheden en beperkingen van het zakelijk vliegen met een drone of hoe wij bepaalde problemen op de set ondervangen.
   
  Het was een zeer geslaagde en gezellige avond vol informatie. Wij zijn erg benieuwd wat voor films de leden gaan maken met deze nieuwe opgedane kennis. Kennis delen, we doen het met liefde. 
   

  Nieuwe Reactie

  Naam:

  E-mail: