The story of a gear wheel

 • QuickWorks scoort op social media

  14 juni 2017

  De promotiefilm die QuickWorks voor Rosler maakte gaat hard op social media. De film werd op Facebook bijvoorbeeld al ruim honderd duizend keer bekeken. Zowel Rosler als University Racing Eindhoven (URE), die laatste partij maakte de auto die in de film te zien is, hebben de film verspreid op hun kanalen en dat leverde naast het grote aantal weergaven ook nog eens 435 deelacties en ruim 1.200 likes op. 

  In de Rosler-film vertellen we het verhaal van een tandwiel. Hoewel het tandwiel maar een klein radertje is binnen de auto (die bestaat namelijk uit 5.342 componenten!) moeten de tandwielen wel perfect zijn, want iedere miliseconde telt in de races waar de auto van URE aan meedoet. In de film volgen we het tandwiel vanaf de ontwerpfase totdat het in de racende auto zit, maar vertellen we vooral dat dat ook goed gepolijste tandwielen van groot belang zijn voor de prestatie van de auto. 

  Voor wie van Drone-beelden houdt is de promotiefilm ook een aanrader, want de QuickWorks-drone legde de racende auto vanuit de lucht vast! Wil je de video bekijken? Klik dan hier.

  Nieuwe Reactie

  Naam:

  E-mail: