Kom langs en beleef het zelf

 • VR en 360-graden film Royal Lemkes online

  13 oktober 2017

  Gave producties verdienen extra aandacht, en gaaf is de productie die we voor Royal Lemkes hebben gemaakt zeker! Een heuse VR-film die je op social media ook als 360 graden film kunt bekijken! Van concept tot eindresultaat een QuickWorks-productie waar we heel erg trots op zijn.

  Uitdagend project

  Tijdens de première, waarvan u hieronder foto's ziet, hielden we onze adem in. Alle inspanningen werden beloond door de positieve reacties, de verwondering, enthousiasme voor het onderwerp en de inzet van VR.

  De film betreft een toekomstvisie van Royal Lemkes op logistiek en handelsstromen. Iets wat er alleen nog is in hoofden zat hebben we gevisualiseerd. De VR-film is een combinatie van 360 graden, drone-beelden, filmbeelden en 3D animatie. Omdat de kijker overal om zich heen kan kijken en zelf de regie in handen heeft was het een hele uitdaging om de kijker echt bij het verhaal te houden. De producties die we voor Royal Lemkes maken zijn geen alledaagse producties, maar het zijn projecten waar we als QuickWorks creatieve vrijheid krijgen en uitgedaagd worden om iets bijzonders te maken. 

  Kom langs en beleef het zelf

  De VR-film is zoals gezegd op social media te bekijken in 360-graden, maar komt nog beter tot zijn recht door hem te bekijken door een VR-bril. Als u zelf een VR-bril heeft kunt u de film met deze bril op YouTube bekijken door op het bril-icoontje te klikken. Uiteraard hebben wij hier op kantoor een bril klaarliggen, dus maak snel een afspraak als u zelf geen bril heeft maar wel geïnteresseerd bent en de film op deze manier wilt beleven.

  Heeft u zelf een project, toekomstvisie, droom of een andere wereld waar u mensen in wilt meenemen? Dan bent u meer dan welkom om daar met ons over te brainstormen. 

  Nieuwe Reactie

  Naam:

  E-mail: