Jarenlange samenwerking

 • ‘Voorwaarts Mars’ met LTO Glaskracht Nederland

  29 september 2017

  QuickWorks produceert al een aantal jaar allerlei videoproducties voor LTO Glaskracht Nederland. De promotiefilm ‘Voorwaarts Mars’ is de nieuwste uitkomst van de samenwerking en is hier te bekijken. Daarnaast produceren we voor LTO Glaskracht Nederland de videojaarverslagen, project video's, instructievideo’s en videosfeerimpressies / videoverslagen van evenementen en bijeenkomsten.

  Multi-inzetbare videocontent

  Deze content wordt op verschillende manieren ingezet. Op de website, als onderdeel van nieuwsbrieven, tijdens evenementen en bijeenkomsten en als onderdeel van cursustrajecten zowel on- als offline.

  ‘Voorwaarts Mars’ de promotiefilm

  De film voor LTO Glaskracht Nederland is een promotiefilm met een aantal verschillende elementen. Zo maakten we filmopnames met onze drone, lieten we de kweker vliegen en komt de planeet Mars voorbij. In de film wordt de circulaire kas geïntroduceerd. Moderne kassen zijn complexe ecosystemen, waarin het klimaat van A tot Z beheerst wordt. In de kassen wordt daarnaast met natuurlijke energiebronnen geen energie verbruikt, maar juist opgewekt.

  ‘Voorwaarts Mars’ het boek

  Aan het einde van promotiefilm film ziet u ook het boek 'Voorwaarts Mars' waarin meer achtergrondinformatie wordt gegeven bij de circulaire kas en de toekomstvisie van LTO Glaskracht Nederland. Het boek werd door Nico van Ruiten, tijdens zijn afscheid als voorzitter van de brancheorganisatie, uitgereikt aan zijn opvolger Sjaak van der Tak. QuickWorks maakte een videosfeerimpressie van het afscheid die al de volgende dag te zien was in de online nieuwsbrieven van LTO Glaskracht Nederland. 

   

  Nieuwe Reactie

  Naam:

  E-mail: