Wat klanten over ons zeggen

  • {/fotoslider}

My Peony Society

My Peony Society is vanaf mei 2017 een intensieve samenwerking aangegaan met QuickWorks voor het ontwikkelen van hoogwaardige content. Dit heeft geresulteerd in een o.a een trailer die perfect ons verhaal verteld. Zij werken met passie en hebben de trailer die uitstraling gegeven die bij ons past. Johanna is kwekersdochter heeft ruime ervaring in de bloemenbranche en voelt perfect aan waar het om draait. Met haar team vormt QuickWorks een ijzersterke combinatie waar wij nog veel gebruik van gaan maken.

Lennart Paauw | My Peony Society

Van der Ende Groep

We hebben een prachtige bedrijfsfilm laten maken door Quickworks. Een professioneel team met kennis van zaken en denken goed mee met de klant. We zijn trots op het resultaat!

Mirella Wever | Van der Ende Groep

Ijsselmonde 

Een super resultaat waar wij zeer tevreden mee zijn. Inmiddels een volgend traject ingegaan en zullen in de toekomst zeker meer gebruik maken van Quickworks.
De bedrijfsfilm geeft onze klant een duidelijke beeld van de speerpunten van ons bedrijf en is een prima instrument in het acquisitietraject.
Johanna, Chris en hun team hebben veel ervaring in het vak en weten goed de wens van de klant om te zetten in het gewenste resultaat.

Bas Boere | Stukadoorsbedrijf IJsselmonde

Markhorst 

Een zeer professioneel team wat de mooiste videoproducties maakt en zeker geen vraag of aanpassing teveel is. 
Wij zijn als Markhorst Elektro zeer tevreden met het resultaat en ik kan QuickWorks van harte aanbevelen.
 
Edwin Markhorst | Markhorst Elektro
 

Bamberger

Standing ovations! We have established some new standards when it comes to presentations in our firm. It was a great experience and fun in the same time.
Even more fun than watching the film was making it. Thank you all.
 
Bane Kukoljac | Bamberger
 

Rebacare

Graag wil ik jullie bedanken voor het maken van de testimonium en instructie film van onze Rebacare producten. Wij vonden de omgang professioneel en plezierig. Organisatorische was alles altijd snel en goed geregeld. Bedankt voor het mooie resultaat!

Renata de Vries  | Eigenaresse Rebacare

Maximum Security bedrijfspromotiefilm

Via Google hebben wij Quickworks gevonden om voor Maximum Event Security een bedrijfsfilm te maken, en dit is ons uitstekend bevallen. We konden duidelijk afspraken maken om zo tijdens het evenement tot de juiste beelden te komen. Op dit moment worden de beelden veel bekeken en kunnen we ook potentiele klanten laten zien wat wij kunnen. Al met al een prachtig resultaat.

Roy Brinkman | Maximum security

Vanka-Kawat bedrijfsfilm

De beurs was een succes en we hebben veel goede reacties gehad op de film. Al met al zijn we er erg content mee. Nogmaals dank en wellicht tot een volgend project. De bedrijfsfilm van Vanka-Kawat

Ron Veenstra | Vanka-Kawat

BMP Datapartners BV over productie promotiefilm

Wij hebben jullie ervaren als zeer professioneel en doeltreffend. De omgang met jullie was soepel en vertrouwd, ook bij onze klanten. De aanpak liet niets te wensen over en het resultaat was er dan ook naar. De film geeft in een paar minuten weer waar BMP Datapartners BV voor staat en is door zijn tijdloze karakter lang als professionele presentatie voor ons bedrijf bruikbaar. Bedankt!

Koos van Kruistum | BMP Datapartners

Air So Pure over productie bedrijfsfilm

QuickWorks, een beeld- en geluidspecialist met een persoonlijke benadering. Door de goede onderlinge contacten, perfect uitgevoerde bedrijfspresentaties van Air So Pure, de luchtzuiverende planten, en dit verwoord op een zo'n consumentgericht mogelijke benadering. Een ware ondersteuning voor ons communicatietraject naar de buitenwereld.

Kathe Vogels | Air So Pure

Buro Brein over videomarketing

Johanna en Chris staan voor echte kwaliteit. Daarom kon ik ze zonder moeite aanbevelen bij meerdere relaties die op hun beurt ook weer verstelt staan van de geleverde video's. Prijstechnisch dik in orde!

Koos Swanenberg | eigenaar Buro Brein

Fur Group Internet Solutions and Communications over samenwerking

Johanna en Christiaan zijn begeesterde creatieve "bewegende" beeldspecialisten. In het geleverde werk zie je gelijk dat er grote zorg is besteed aan de opbouw, creatieve invalshoek en uitmuntende beeldregistratie. Zij werken niet alleen snel maar ook nog eens goed ... 

Ferdy (Fer) Rozenberg | Fur Group