Phalaenova

 • Phalaenova

  Bedrijfsfilm

 • Phalaenova

  screenshot

 • Phalaenova

  screenshot

 • Phalaenova

  screenshot

 • Phalaenova

  screenshot

 • Phalaenova

  screenshot

Bedrijfsfilm

Door Phalaenova krijg je een andere kijk op bedrijfsfilms 

Phalaenova wilde graag op de FloraHolland Trade Fair onderscheidend aanwezig zijn. Ze hadden het idee om in de stand een grote videowall te plaatsen met daarop een nieuwe bedrijfsfilm. Niet standaard maar een film die op een creatieve wijze laat zien waar Phalaenova voor staat. De vorige film die wij enkele jaren geleden voor Phalaenova hebben gemaakt is ondertussen al 11K bekeken.
 

Filmopnames geïnspireerd door kleur en kunst 

Phalaenova onderscheid zich met een gevarieerd en kleurrijk Phalaenopsis assortiment, leuke medewerkers en behoort kwalitatief tot de top van Nederland. Kenmerkend is ook dat veel klanten op soort en kleur kopen. Na een brainstorm sessie hebben we ervoor gekozen om de schilderes Renske Westers een schilderij te laten maken geïnspireerd door de Phalaenopsis planten van Phalaenova. De opnames van het creeren van dit schilderij hebben wij als terugkerend thema gebruikt in de film. Daarnaast laten diverse medewerkers van Phalaenova en klanten in de film zien wat hun favoriete Phalaenova Phalaenopsis is. Tijdens de filmopnames hebben we onder meer gebruik gemaakt van een filmcrane en cineslider om beweging in de shots te houden.
 
Phalaenova was laaiend enthousiast over de film en (Joost van Adrichem, Addie Groen) werden verrast met het schilderij op hun stand tijdens de Trade Fair beurs. De bedrijfsfilm laat zien waar ze voor staan en de afwisseling met de kunstschilder geeft de bedrijfsfilm een extra dimensie.

 

                                   "We zijn erg enthousiast, hij is echt perfect.
                                          Hier kunnen we zeker mee voor de dag komen. "
                     
                                                                                        Addie Groen | Phalaenova