Waarom Quickworks?

Effectieve videoproducties

Goed, flexibel en waar nodig snel. Wij zijn het adres voor al jouw videoproducties. Video's die opgemerkt worden en raken. Onze expertise, inlevingsvermogen en planmatige aanpak zijn de basis van ons succes. 

Uw grootste voordeel?

Als videoproductiebedrijf hebben we alle disciplines in eigen huis, wel zo gemakkelijk. Van strategie tot creatie en activatie. Heb je een scala aan video content nodig of alleen een spetterende bedrijfsfilm? Wij werken met passie aan ieder project. 

Het team

Houdt van kennismaken, ontwikkelingen en brainstormen. Gaat soms wat snel, nou meestal... Ziet altijd kansen voor een sterke content strategie. Koestert bestaande relaties en vindt iedere nieuwe klant een reden voor een feestje.

Johanna Snel

Accountmanager | Eigenaar
jsnel@quickworks.nl
06 - 388 28 338

Wij noemen hem "De Meester". Houdt van goede spullen, kwaliteit en strakke projectvoering. Gaat voor het beste verhaal en shot. Als hij in de flow zit kun je hem beter niet storen. Ultieme ontspanning op het werk is foute Youtube zangers kijken met de boys. Ultieme doel is altijd leveren boven verwachting.

Christiaan JB Snel

Creative director | DOP | Eigenaar
info@quickworks.nl
071 - 408 58 27

"Zo, da's een goede op productie" of "die zit er wel strak op zeg". Dat horen we geregeld over Kim. Onze kanjer op productie, projectplanning en backoffice. Ze doet de voorbereidingen, bewaakt de deadlines en zorgt ervoor dat er altijd voldoende ham is voor de tosti's en goede koffie.

Kim van Schooten

Producer | Back office
kvschooten@quickworks.nl
06 - 245 31 603

Altijd relaxed en gefocust. Zie je hem op zijn sokken naar het koffie apparaat lopen, dan weet je dat hij helemaal in de zone is. Graag bedenkt hij samen met 'De Meester' speciale shots. Maar ook color grading, after effects en lekker eten zijn helemaal zijn 'ding'.

Patrick Duijndam

Cameraman | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

De mooiste online magazines, die gaat deze topper prachtig vormgeven en van content voorzien. Magazines waar je voor gaat zitten, die de kijkende lezer helemaal gaan pakken. Boordevol visuele storytelling. Waar video content natuurlijk een grote rol zal spelen.

Victoria Zondervan

Vormgever | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

De nieuwste Quickworks aanwinst. Als producent draait Vincent zijn hand niet om voor vele mails en telefoontjes, alles om te zorgen dat de shoot goed geregeld is. Verder ondersteunt hij waar nodig. Vriendelijk, rustig en altijd vrolijk, tenzij de koffie op is.

Vincent Plu

Producer
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Onze social en communicatie kanjer. Zorgt ervoor dat QuickWorks van zich laat horen op LinkedIn, Youtube, FB en Insta. Maakt de mooiste mailing campagnes en draait haar hand niet om voor een interessante blog. Vloggen, whitepapers enz. ze kan het allemaal.

Sandra Duijndam

Content marketeer
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26