Online video's en digitale brochures die je wel wilt zien

Effectieve videoproducties

QuickWorks is het adres voor al jouw videoproducties. Wij zijn gek op uitdagingen. Een video die ‘gewoon goed’ is, is voor ons niet goed genoeg. Wij gaan voor video’s die een echt wauwgevoel geven! Video's die effectief zijn, creatief goed in elkaar zitten en de kijker in het hart raken.

Van storyline tot vette glimlach

Om jou zo veel mogelijk te ontzorgen denken wij met je mee over het videoconcept, regelen we in goed overleg de hele productie en zorgen we voor een vette glimlach met onze previews . Kortom, van a tot z. 

Digitale magazines en brochures

De mooiste content en vormgeving voor een digitaal magazine, daar helpen wij jou graag bij! Maak een verschil met digitale jaarverslagen, relatiemagazines of glossy productbrochures. Wil je de content (deels) zelf aanleveren of alles door ons laten verzorgen? Het kan allemaal! Van fotografie, teksten, opmaak, infografics tot video’s. Alle expertise hebben we in huis. Lees hier meer over de mogelijkheden en bekijk de voorbeelden.

Scroll verder om ons beter te leren kennen, bekijk onze showreels, werk en expertises. We denken graag met je mee, ook ter oriëntatie en inspiratie. Bel of mail gerust.

Stuur ons gerust een bericht of bel met Johanna 071-333 3413.

Start jouw videoproductie vandaag!

Waarom samenwerken met QuickWorks?

Jouw succes is ons succes

QuickWorks wordt voor even, of voor langere tijd, onderdeel van jouw team. Jouw succes is ons succes. Samen iets moois maken, de verbinding leggen en mensen een gave beleving geven. Dat is toch het mooiste wat er is?


Hier staan we als creatief productie team voor:

Passie > Wij gaan altijd vol enthousiasme aan de slag. Onze passie is creatie en realisatie. Zoals een ander Nederlands bedrijf zegt; Alles voor een glimlach!

Ongecompliceerd > Er is altijd een manier om dingen te laten werken. Links- of rechtsom.

Creatief > Jouw verhaal willen we op een verrassende manier vertalen tot een succesvol digitaal magazinebedrijfsfilm of andere video campagne.

Direct > Open en eerlijk, met korte lijnen, vertrouwend op elkaars inzet en talenten. Zo willen we in- en extern graag samenwerken.

Doelgericht > Projectmatig werken zit in ons DNA. Eerst begrijpen wat je wilt bereiken, voor wie en waar. Daar stemmen we vervolgens de productie op af.

“Snelle en goede videoproducties, We zijn erg blij met het resultaat.”

Ginger Duprie | Marente

Het team

Wij noemen hem "De Meester". Houdt van goede spullen, kwaliteit en strakke projectvoering. Gaat voor het beste verhaal en shot. Als hij in de flow van een edit zit kun je hem beter niet storen. Ultieme ontspanning op het werk is foute Youtube zangers kijken met de boys met een broodje De Ruyter Hagelslag.

Christiaan JB Snel

Creative director | DOP | Eigenaar
info@quickworks.nl
070 - 318 22 11

Houdt van kennismaken, ontwikkelingen en brainstormen. Gaat soms wat snel, nou meestal... Ziet altijd kansen voor een sterke content strategie. Koestert bestaande relaties en vindt iedere nieuwe klant een reden voor een feestje.

Johanna Snel

Accountmanager | Eigenaar
jsnel@quickworks.nl
071 - 333 34 13 | 06 - 388 28 338

Als producent draait Vincent zijn hand niet om voor vele mails en telefoontjes. Alles om te zorgen dat de productie tot in de puntjes geregeld is. Ook op de set bewaakt hij het overzicht en stelt iedereen op zijn gemak. Vriendelijk, rustig en altijd vrolijk, tenzij de koffie op is. Last but not least, hij zorgt ervoor dat we nooit zonder humus, De Ruyter hagelslag of tosti beleg voor de lunch zitten.

Vincent Plu

Producer
vplu@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Altijd relaxed en gefocust. Zie je hem op zijn sokken naar het koffie apparaat lopen, dan weet je dat hij helemaal in de zone is. Graag bedenkt hij samen met 'De Meester' speciale shots. Maar ook color grading, after effects en lekker eten zijn helemaal zijn 'ding'.

Patrick Duijndam

Cameraman | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Digitale magazines geeft deze topper prachtig vorm. Magazines waar je voor gaat zitten, boordevol visuele storytelling. Ook draait ze haar hand niet om voor een mooie video edit. En verjaardagen, bijzondere dagen of ziekte; Victoria zorgt voor de slingers, ballonnen en lieve kaarten.

Victoria Zondervan

Vormgever | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Onze social en communicatie kanjer. Zorgt ervoor dat QuickWorks van zich laat horen op LinkedIn, Youtube, FB en Insta. Maakt de mooiste mailing campagnes en draait haar hand niet om voor een interessante blog. Vloggen, whitepapers enz. ze kan het allemaal.

Sandra Duijndam

Content marketeer
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26