Waarom Quickworks?

Strategische en effectieve videoproducties
QuickWorks is het adres voor al uw videoproducties. We maken daarbij gebruik van een bewezen videomarketing strategie, gebaseerd op wat u wilt bereiken, budget en waar uw doelgroep warm voor loopt. Dit in combinatie met onze expertise en planmatige aanpak is een bewezen succesformule voor effectieve video content

Uw grootste voordeel?
QuickWorks is een videoproductiebedrijf met alle disciplines in eigen huis. Dat betekent dat wij u van a tot z helpen uw doelgroep op de juist manier te bereiken. Of u nu een samenwerking aan wilt gaan voor een scala aan videoproducties of een onderscheidende bedrijfsfilm wilt laten maken, wij werken met evenveel passie aan uw project.

Hoe we het doen

Wat mag u verwachten van all-round videoproductiebedrijf QuickWorks? Wij geloven in een slimme aanpak om uitstekende (branded) video content te bedenken, creëren en te activeren. Content waar naar gekeken wordt. In huis combineren we de expertise om een video strategie  te ontwikkelen met de kracht van ons productieteam om vervolgens de video content effectief en doelgericht in te zetten. Voor een structurele aanpak gebruiken we vaak het 3H model. Op deze manier kan uw boodschap door het jaar heen perfect worden afgestemd op de (latente) behoeften van uw doelgroepen.

Het team

Houdt van kennismaken, ontwikkelingen en brainstormen. Gaat soms wat snel, nou meestal... Ziet altijd kansen voor een sterke content strategie. Koestert bestaande relaties en vindt iedere nieuwe klant een reden voor een feestje.

Johanna Snel

Account Manager | Eigenaar
jsnel@quickworks.nl
06 - 388 28 338

Wij noemen hem "De Meester". Houdt van goede spullen, kwaliteit en strakke projectvoering. Gaat voor het beste verhaal en shot. Als hij in de flow zit kun je hem beter niet storen. Ultieme ontspanning op het werk is foute Youtube zangers kijken met de boys. Ultieme doel is altijd leveren boven verwachting.

Christiaan JB Snel

Creative Director | DOP | Eigenaar
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

"Zo, da's een goede op productie" of "die zit er wel strak op zeg". Dat horen we geregeld over Kim. Onze kanjer op productie, projectplanning en backoffice. Ze doet de voorbereidingen, bewaakt de deadlines en zorgt ervoor dat er altijd voldoende ham is voor de tosti's en goede koffie.

Kim van Schooten

Production | Back office
kvschooten@quickworks.nl
06 - 245 31 603

Altijd relaxed en gefocust. Zie je hem op zijn sokken naar het koffie apparaat lopen, dan weet je dat hij helemaal in een edit zit. Graag bedenkt hij samen met Christiaan speciale shots. Maar ook color grading, after effects en lekker eten zijn helemaal zijn 'ding'.

Patrick Duijndam

Cameraman | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Elke dag bezig met nieuwe contacten leggen en van zich te laten horen via social media en mailings. Verdiept zich dagelijks in allerlei branches en bedrijven. Ondernemend Nederland leert hij zo steeds beter kennen en zij hem. Zoekt uit wat voor video oplossing voor u het beste is en weet dat goed te verwoorden. Loopt op sterke koffie.

Janco Koel

Sales
jkoel@quickworks.nl
06 - 185 97 465