Waarom Quickworks?

Effectieve videoproducties

Goed, flexibel en waar nodig snel. Wij zijn het adres voor al jouw videoproducties. Video's die opgemerkt worden en raken. Onze expertise, inlevingsvermogen en planmatige aanpak zijn de basis van ons succes. 

Uw grootste voordeel?

Als videoproductiebedrijf hebben we alle disciplines in eigen huis, wel zo gemakkelijk. Van strategie tot creatie en activatie. Heb je een scala aan video content nodig of alleen een spetterende bedrijfsfilm? Wij werken met passie aan ieder project. 

Het team

Wij noemen hem "De Meester". Houdt van goede spullen, kwaliteit en strakke projectvoering. Gaat voor het beste verhaal en shot. Als hij in de flow van een edit zit kun je hem beter niet storen. Ultieme ontspanning op het werk is foute Youtube zangers kijken met de boys met een broodje De Ruyter Hagelslag.

Christiaan JB Snel

Creative director | DOP | Eigenaar
info@quickworks.nl
071 - 408 58 27

Houdt van kennismaken, ontwikkelingen en brainstormen. Gaat soms wat snel, nou meestal... Ziet altijd kansen voor een sterke content strategie. Koestert bestaande relaties en vindt iedere nieuwe klant een reden voor een feestje.

Johanna Snel

Accountmanager | Eigenaar
jsnel@quickworks.nl
06 - 388 28 338 | 071 - 333 34 13

Empatisch, gestructureerd en een goed luisterend oor. Een sportieveling en mister health himself. Nootjes, bijzondere yoghurt en tomaatjes zijn altijd in de buurt. Hij houdt van groeien, creatieve uitdagingen, plannen en afwisseling. Een commerciële tijger en echte teamspeler.

Ferry de Goeij

Sales Support
fdgoeij@quickworks.nl
071 - 333 34 14

Als producent draait Vincent zijn hand niet om voor vele mails en telefoontjes. Alles om te zorgen dat de productie tot in de puntjes geregeld is. Ook op de set bewaakt hij het overzicht en stelt iedereen op zijn gemak. Vriendelijk, rustig en altijd vrolijk, tenzij de koffie op is. Last but not least, hij zorgt ervoor dat we nooit zonder humus, De Ruyter hagelslag of tosti beleg voor de lunch zitten.

Vincent Plu

Producer
vplu@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Altijd relaxed en gefocust. Zie je hem op zijn sokken naar het koffie apparaat lopen, dan weet je dat hij helemaal in de zone is. Graag bedenkt hij samen met 'De Meester' speciale shots. Maar ook color grading, after effects en lekker eten zijn helemaal zijn 'ding'.

Patrick Duijndam

Cameraman | Editor
editor@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Digitale magazines geeft deze topper prachtig vorm. Magazines waar je voor gaat zitten, boordevol visuele storytelling. Ook draait ze haar hand niet om voor een mooie video edit. En verjaardagen, bijzondere dagen of ziekte; Victoria zorgt voor de slingers, ballonnen en lieve kaarten.

Victoria Zondervan

Vormgever | Editor
vzondervan@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Onze social en communicatie kanjer. Zorgt ervoor dat QuickWorks van zich laat horen op LinkedIn, Youtube, FB en Insta. Maakt de mooiste mailing campagnes en draait haar hand niet om voor een interessante blog. Vloggen, whitepapers enz. ze kan het allemaal.

Sandra Duijndam

Content marketeer
sduijndam@quickworks.nl
071 - 408 58 26