Workshop filmen met uw mobiel

U de beelden wij de montage
Zelf professionele video opnames maken voor uw bedrijf? Dat kan! Met de smartphone heeft iedereen tegenwoordig een camera op zak. Maar er is wel een verschil tussen even een filmpje schieten of een bruikbare, professioneel ogende video neerzetten. Daarom nemen wij u het moeilijkste deel, de montage, uit handen.

Workshop
In onze dagdeel workshop ‘Filmen met uw mobiel’ krijgt u de juiste tips en handvaten, waarna u zelf beeldmateriaal filmt van verrassende kwaliteit.  U weet waar u op moet letten, en kent de do’s en don’t van het maken van een goede video. Is uw beeldmateriaal klaar, dan stuurt u deze naar ons. Wij maken een professionele film die klaar is voor gebruik.

Slim samenwerken
U kunt zoveel zelf doen als u wilt. Veel van onze opdrachtgevers kiezen ervoor een combinatie te maken van zelf filmen en uitbesteden. De vluchtige video content filmen zij zelf, waarna wij deze beelden monteren. Voor de belangrijkere, meer tijdloze video content regelen wij alles, van producten, montage tot activatie. Het zelf monteren van een video kost u veel tijd, besteed daarom gerust uw video montage uit.

Interesse in een workshop?

Video montage

Fotografie

Fotografie op locatie en in de studio

Communiceren kan niet zonder visuele content. De beschikking hebben over voldoende goede content is tegenwoordig allesbepalend. Fotografie en video zijn een ijzersterke combinatie. Quickworks biedt beide. We fotograferen op locatie en in onze eigen professionele daglicht studio. Wij verzorgen uw:

  • Sfeerfotografie
  • Portretfotografie
  • Event fotografie
  • Productfotografie
  • 360 graden studio fotografie

Fotografie en filmopnames gecombineerd

Regelmatig wordt er tijdens een film opdracht ook de fotografie door QuickWorks verzorgd. Afhankelijk van het soort opdracht gebeurt dit door een extra crewlid in de vorm van een fotograaf of door de cameraman. De cameraman heeft uiteraard een geweldig gevoel voor beeld en compositie. Naast de fotografie verzorgen we ook de nabewerking van de foto's. De voordelen van het combineren van fotografie en filmopnames zijn:

  • One stop shop 
  • Uniforme uitstraling van de visuele content
  • Tijd en kosten efficient

Professionele fotografie

Professionele fotografie brengt uw bedrijf op zijn best in beeld. Een professionele fotograaf weet een foto emotie en sfeer mee te geven. De essentie kan sneller gevangen worden in één beeld dan in 1000 woorden. Daarom is een bedrijfsreportage een geweldig middel om uw bedrijf duidelijk neer te zetten. Laat processen zien die klanten normaal niet zien. Betrek ze in uw bedrijf en laat de mensen zien die alles mogelijk maken. Dit straalt het vertrouwen en de betrouwbaarheid uit die u als bedrijf wilt laten zien. Professionele fotografie kunt u inzetten voor uw website, folder, brochure, social media of persmateriaal. Wij zorgen dat elke foto de essentie van uw product, brand, medewerkers en bedrijf uitstraalt.

360 graden video en fotografie

De kijker in control

Geef uw kijkers de volledige controle over het beeld, met een 360 graden video. Deze interactieve vorm van video wordt steeds populairder en kan op verschillende manieren worden toegepast binnen uw bedrijf. Bij het maken van een 360 graden video wordt met speciale apparatuur tegelijkertijd alle kanten op gefilmd. Deze beelden worden aan elkaar gemonteerd waardoor de kijker zelf rond kan kijken. Zeker in combinatie met een virtual reality bril is dit een geweldige totaalbeleving van uw product, dienst of bedrijf. Een 360 graden product foto geeft de kijker de kans om een product van alle kanten te bekijken met een scroll beweging. Zeker voor webshops een welkome aanvulling. Laat ons weten het volume en soort producten, dan verzorgen wij de prijsopgave. 

In combi met virtual reality

In combinatie met 3d animatie beelden krijgt uw VR productie een extra dimensie. Een goed voorbeeld hiervan is deze film, die de toekomstvisie van een bedrijf betreft. Laat de kijkers uw nieuwste attractie alvast beleven, laat ze rondkijken in uw bedrijf of neem ze mee in een virtuele tour. 360 graden video past uitstekend binnen uw videomarketing strategie. Zet uw 360 graden video in tijdens een beurs, en creëer een ware beursmagneet. Mensen beleven graag nieuwe dingen. Geef ze een preview van uw nieuwste product. Stuur ze naar geweldige locaties en bezorg ze een unieke, onvergetelijke ervaring. Een ervaring waarmee uw bedrijf in hun geheugen gegrift staat.

Casting acteurs, figuranten en locatie

Natuurlijk kunt u zelf de hoofdrol spelen in uw video’s. Maar soms geeft het inhuren van een goede acteur een beter resultaat. Ervaren acteurs weten precies de juiste emotie neer te zetten in uw video. Een goede figurant is een verlengstuk van het decor en draagt bij aan de sfeer. Maar ook edelfiguranten, die duidelijker in beeld komen, of al dan niet bekende acteurs of presentatoren met veel ervaring in het vakgebied behoren tot de mogelijkheden. Quickworks vindt bij iedere opdracht, en voor ieder budget de beste oplossing.

De perfecte match

Een succesvolle video is er een waarmee de kijker zich kan identificeren. Voor uw campagne heeft u precies het juiste gezicht of type nodig die past bij uw product of dienst. Iemand die uw boodschap perfect kan vertalen naar de kijker. Gewone mensen, die het straatbeeld vertegenwoordigen, maar dan met camera ervaring. 

Locatie casting

Ook de locatie is van groot belang voor het slagen van uw video campagne. De achtergrond moet passen bij de merkbeleving en niet te veel de aandacht opeisen. De juiste locatie laat uw video krachtiger en professioneler overkomen.  Quickworks selecteert met zorg de juiste acteurs, figuranten, locaties en zelf huisdier voor uw video.

Animatie en grafics

Wat het beste past

Animatie, 3D animatie en grafics kunnen uw videoproductie net die benodigde extra touch geven. Complexe materie kan op eenvoudige wijze worden uitgelegd met animatie beelden. Vaak combineren wij in een videoproductie echte beelden met animatie. Animatie en grafics kunnen op verschillende manieren worden toegepast in onze producties. Samen kijken we wat het beste bij uw bedrijf, boodschap en budget past. 

Grafische en visuele effecten

Grafische en visuele effecten kunnen uw corporate video of product video net die extra lading geven. Afhankelijk van de gewenste ‘look en feel’ kiezen we voor een specifieke aanpak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de voorbeelden maar eens.

Animatie

Bij het toepassen van animaties kunt u denken aan reclamecampagnes of een boeiende presentatie met tabellen, grafieken en andere cijfers voor intern gebruik. Maar ook de uitleg van een complex apparaat dat nog in ontwikkeling is kan helder worden uitgelegd in een animatie video. In deze video is een combinatie van echte en verschillende soorten animatie beelden gebruikt.