Bedrijfsfilm laten maken door QuickWorks

Heldere boodschap en onderscheidend kwaliteitsniveau

Voor allerlei locale, nationale en internationale klanten produceert QuickWorks unieke bedrijfsfilms die opvallen door hun heldere boodschap en onderscheidende kwaliteitsniveau. Een bedrijfsfilm laten maken klinkt als een hele klus. Maar niets is minder waar. Wanneer u in zee gaat met een all-round video marketing bedrijf als Quickworks wordt u alle zorg uit handen genomen. 

Uw bedrijfsfilm goed geproduceerd

Voordat we beginnen aan het maken van uw bedrijfsfilm nemen wij de tijd om ons volledig te verdiepen in uw bedrijf en doelen. We ontwikkelen de strategie, denken creatief met u mee en regelen elke stap. Zo zorgen we ervoor dat uw verhaal op de meest boeiende manier verbeeld en verteld wordt, en tegelijk trouw blijven aan uw kernwaardes en brand identiteit. Naast de productie helpen wij u ook graag met het zo optimaal mogelijk inzetten van de content. Zodat u een maximale ROI kunt halen uit uw corporate video en uw doelgroep op de meest effectieve manier bereikt.

U wilt geïnspireerd worden? 

Professionele bedrijfsvideo's die boeien en binden

“Quickworks is uw rechterhand in videoproducties. Voor een uiterst effectieve videostrategie, met daarin de ultieme bedrijfsfilm. Hebberig makende productvideo’s en glasheldere instructiefilms, tot de effectieve inzet van al uw video content.”

Hoe werken we?

Planmatige aanpak

Scripting door onze creatievelingen

Onze filmcrew in actie

In house post-productie

Oplevering en activatie

Haal alles uit uw bedrijfsfilm door:

1. Gebruik te maken van dit krachtige medium in uw marketingcampagne

Zet uw bedrijfsfilm in als krachtige basis onder uw marketingcampagnes. De meetbare resultaten liegen er niet om. De video’s van Quickworks laten een onuitwisbare indruk achter bij uw klanten. Door de ideeën en thema’s van uw bedrijfsfilm terug te laten komen in andere aspecten van uw marketing en bedrijfsvideo’s, ontstaat er een uniforme en sterke strategie die uw op elk niveau van het verkoopproces kunnen helpen.

2. Uw bedrijfsfilm onvergetelijk te maken

Een goede bedrijfsfilm laat uw bedrijf spreken, promoot en versterkt uw corporate brand identiteit en wekt vertrouwen op. Goede video content speelt een belangrijke rol binnen uw marketingstrategie en zorgt voor meer bezoekers op uw website, die langer blijven. Een boeiende en dynamische bedrijfsfilm laat de kijker tot actie overgaan. Dat is wat u van QuickWorks mag verwachten. De bedrijfsfilm is daarom een essentieel en onmisbaar onderdeel binnen uw Hero content binnen 3H Model en bedrijfsvoering. Bekijk eens een aantal bedrijfsfilms voorbeelden ter inspiratie.

3. SEO voordelen en betere vindbaarheid 

Niet alleen de bezoekers van uw website waarderen uw video’s. Ook Google plaatst video content hoog in de zoekresultaten. Zet uw video content op de juiste manier in en behaal grote SEO voordelen. De vindbaarheid van uw website verbetert dankzij een effectieve bedrijfsfilm. Bezoekers blijven langer op uw website, wat de vindbaarheid vergroot. En natuurlijk zet u uw bedrijfsfilm net zo gemakkelijk in op uw social media kanalen en in uw e-mailmarketing. 

4. De juiste aanpak 

U kunt uw bedrijf op verschillende manieren in beeld brengen. Wij vinden de juiste aanpak gebaseerd op uw kernwaarden en identiteit. Wij gaan niet voor de standaard bedrijfsfilm, wel standaard voor een gedegen aanpak om tot het beste resultaat voor uw bedrijf te komen. Soms is dat die ene unieke bedrijfsfilm die alles zegt voor iedereen die u aan wilt spreken. Maar soms zijn dat ook meerdere korte bedrijfsfilms die gericht zijn op specifieke doelgroepen, diensten en kanalen. Regelmatig maken we ook verschillende bedrijfsfilm versies zoals een bedrijfsfilm trailer voor social media een beursfilm die iets langer is dan de trailer en een langere versie voor presentaties. 

5. De juiste toevoegingen of juist heel clean

De ene keer werkt een hele cleane film met alleen beeld en muziek het beste. De andere keer werkt het juist beter om 1 of meerdere toevoegingen te doen. U bent ook voor bedrijfsfilm animaties, virtual reality, interactieve film of een combinatie, bij ons aan het juiste adres. Wellicht komen uw bedrijf en diensten nog beter tot zijn recht vanuit de lucht met drone video? Met onze gecertificeerde drone piloot weet u zeker dat we voor de mooiste luchtbeelden zorgen. 

Zullen we kennismaken en uw bedrijfsfilm bespreken?

Wij horen graag van u!

Uw bedrijfsfilm optimaal inzetten

Hoe zet u uw bedrijfsfilm optimaal in?

Waarom wilt u een bedrijfsfilm? Wat zijn uw verwachtingen en wie wilt u bereiken? Een helder inzicht is cruciaal om uw video content tot een daverend succes te maken. Een mens onthoudt maar 10% van wat hij hoort, 20% van wat hij leest en tot wel 80% van wat hij doet en ziet. Dit maakt video marketing een onmisbare schakel binnen uw bedrijf. Als we samen de doelen helder hebben gaan we aan een storyline en activatie plan werken die hieraan voldoet.

Emotie drijft tot actie

Emotie drijft tot actie, veel meer dan dat informatie dat doet. Emotie brengt u het beste over met beelden. Dat maakt een inspirerende bedrijfsfilm zo waardevol. U kunt zoveel zeggen met beelden. In uw bedrijfsvideo vormen beeld, tekst en geluid een perfect geheel. Emoties worden op een persoonlijke manier overgebracht waardoor uw potentiële klanten een veel betere merkbeleving krijgen, en het vertrouwen in uw bedrijf wordt vergroot. QuickWorks maakt geen bedrijfsfilms die saai en voorspelbaar zijn. Maar wel altijd verfrissende bedrijfsfilms afgestemd op uw doelgroep die op creatieve wijze uw producten, diensten en service in beeld brengen. Een bedrijfsfilm die u keer op keer graag wilt vertonen. Kijk ook eens bij corporate video.

Uw zakelijke video, helder voor een internationaal publiek

Complexe materie kan door het maken van een bedrijfsfilm helder in beeld worden gebracht. En dat werkt in uw voordeel. Bezoekers van uw website bepalen in een paar seconden of ze blijven of verder zoeken. Door meteen uw boodschap helder neer te zetten verhoogt u de kans dat een bezoeker een klant wordt. Wilt u een zakelijke video voor een internationaal publiek? Quickworks weet uw boodschap zo in beeld te brengen dat deze overkomt, wie er ook kijkt. 

Bedrijfsfilm kosten, uw investering meer dan waard

Quickworks gaat graag een succesvolle en productieve werkrelatie met u aan. Onze ervaring en enthousiasme zorgen keer op keer voor succesvolle bedrijfsfilms. Wij staan u graag bij met persoonlijk advies en begeleiding, van concept tot markt activatie. De kosten voor een goede bedrijfsfilm hangen uiteraard af van uw wensen en budget. Maar wij beloven u dat het hoe dan ook uw investering meer dan waard is. Om u een idee te geven kunt u altijd onze documentatie opvragen waarin bedrijfsfilm maken kosten zijn opgenomen . Daarin staan een aantal prijscategorieën met voorbeelden en korte beschrijving. 

Bedrijfsfilm voor uw bedrijf

Visueel ingesteld

Een bedrijfsfilm is tegenwoordig onmisbaar voor uw bedrijf. Zeker als u nagaat dat Youtube de op één na grootste zoekmachine ter wereld is. Op dat platform mag u natuurlijk niet ontbreken! Mensen zijn visueel ingesteld. Uw boodschap wordt sneller opgepakt, en blijft langer hangen, door middel van bedrijfsvideo. Met een goede bedrijfsfilm kunt u al in enkele minuten de juiste emotie bij uw potentiële klant achter laten. Deze persoonlijke manier van communicatie zorgt voor een hogere conversie op uw website. Wilt u meer informatie en vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op. Wij leren u en uw bedrijf graag kennen en bespreken ter inspiratie aansluitend de mogelijke invalshoeken voor uw perfecte bedrijfsfilm.