Branded video content, waar uw publiek blij van wordt

Inspelen op passie en interesses

Branded content is iets anders dan gewone reclame. Bij deze vorm van content staat de commerciële boodschap niet centraal, maar juist de merkuiting en de toegevoegde waarde in de vorm van entertainment. Branded video content voldoet aan de passies en interesses van uw publiek. Anders dan bij onderbrekende reclame boodschappen zijn uw kijkers actief op zoek naar video’s die hieraan voldoen. Ondersteund door een sterke videostrategie en een effectief activeringsplan komt uw branded video content op die plaatsen terecht waar het precies de juiste mensen bereikt. 

Branded video content vertelt uw verhaal

Subtiel

Branded video content gaat over uw merk, maar wel op een subtiele manier. Branded content moet vooral leuk gevonden worden om succes te hebben. Herkenbaar, relevant en nuttig voor de doelgroep. U kunt in een branded video bijvoorbeeld goed laten zien dat u, als bedrijf, begaan bent met maatschappelijke kwesties of goede doelen.

De juiste balans vinden

Een inspirerende video met een onverwachte wending valt vaak goed. Er bestaat zelfs een kans dat uw video viral gaat. Eigenlijk lijkt branded video content totaal niet op reclame video's, het is een gave video die toevallig ook iets over uw merk vertelt. En juist dit concept maakt het lastig om een goede branded video te maken. Want wat is de goede balans tussen verkopen en entertainment. Deze creatieve puzzel is precies waar Quickworks goed in is!

Benieuwd naar uw branded video mogelijkheden?

Kom met ons brainstromen!

Uw content in een branded video

Aan de slag met branded video content

Tijdens onze samenwerking wordt u alle zorg uit handen genomen. Natuurlijk werken wij altijd in overleg, van intake tot oplevering van uw video. Daarbij wordt uw budget altijd goed in de gaten gehouden.

Intake gesprek

Een persoonlijke kennismaking is bij ons daarom standaard. Wij willen uw bedrijf goed leren kennen. Wat zijn de kernwaarden, propositie, doelstellingen, doelgroepen en natuurlijk waar zijn deze te vinden? Maar ook de brand identiteit is voor ons belangrijk om te weten, die dringt door tot in de vezels van uw bedrijf. Als wij uw bedrijf in kaart hebben gebracht komt het doel van de video content. Wat is precies de boodschap, welke resultaten worden er verwacht en voor wie is deze video bedoeld. Aan de hand van al deze informatie kan de pre-productie worden gestart.

Script schrijven

Onze creative director gaat aan de slag met de waardevolle informatie uit het intake gesprek en maakt een uniek concept en script. Deze worden vervolgens aan u gepresenteerd. Door middel van een storyline, voorbeelden en soms ook een storyboard, wordt het geheel duidelijk aan u voorgelegd. U ontvangt ook meteen een voorlopige planning en de financiële onderbouwing. Na goedkeuring van het concept en script gaan we over tot productie van uw video.

Productie

In overleg met u plannen we de filmdagen in op uw locatie, en daarbuiten. Ook zorgen wij, als dat nodig is, voor de casting van acteurs, figuranten en/of de beste locaties in Nederland of daarbuiten. Indien nodig zetten wij onze professionele filmstudio in. Wij beschikken over allerlei kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals drone, steadicam, crane en timelapse. Zo produceren wij de prachtigste beelden voor uw filmische branded video content.

Postproductie

Zodra al het beeldmateriaal compleet is, kan onze editor beginnen met het monteren van de beelden. Indien nodig wordt er een voice-over geselecteerd en werken we altijd met  aansprekende muziek. Muziek en montage zijn een twee-eenheid. De editor zorgt ervoor dat deze samensmelten tot een geheel. Hieruit ontstaat de eerste presentatie versie die wij online in een beschermde omgeving of tijdens een persoonlijke afspraak aan u laten zien, en volgen de eventuele correctierondes. Als laatste brengen we de finishing touch aan en brengen de kleur nog meer tot leven middels color grading.

Oplevering en activatie

Zodra uw video helemaal naar uw zin is wordt deze aan u opgeleverd zodat u hem in kunt zetten voor uw bedrijf. Maar Quickworks gaat graag een stap verder voor u. Wij helpen en adviseren u graag wat betreft video marketing. Uw video offline en online inzetten via YouTube of andere social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram, zodat hij helemaal klaar is om de wereld te veroveren.  

Input en brainstorm

Scripting door onze creatievelingen

Onze filmcrew in actie

In house post-productie

Oplevering en activatie

Video serie van uw branded content

De kracht van herhaling

Een video serie kan goed een onderdeel zijn van de branded video content productie. Onderschat de kracht van de herhaling niet. In een goede video serie komt uw merk subtiel terug, waardoor u steeds meer naamsbekendheid krijgt.

Video series hebben meer impact

Laat een video serie maken rond een bepaald onderwerp, groep mensen of project waar u mee bezig bent, en neem uw publiek mee. Dit past uitstekend binnen de strategie in uw video marketing. Om echt impact te maken op uw doelgroep is één video vaak niet genoeg. Een reeks video’s die samen uw verhaal vertellen en uw merkwaarden kenbaar maken komen veel sterker over.

Pakketprijzen voor video series

Uiteraard wordt elke video serie afgestemd op uw wensen, doelen en budget. Om uw video strategie zo effectief mogelijk te maken denken wij graag met u mee, daarom werken wij met mooie pakketprijzen voor meerdere video’s.  Bent u benieuwd naar wat branded video content voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.