Waarom een drone video?

In vogelvlucht

Drone video’s zijn helemaal hot. En dat is niet gek, want filmen met een drone geeft ongekende mogelijkheden. Beelden die onmogelijk leken komen opeens binnen handbereik. U creëert met een drone video een enorme vrijheid. Van een close-up tot een wijds uitzicht, met een drone video is alles mogelijk. Veel mensen dromen ervan, vliegen als een vogel. Met een drone video bereikt u nieuwe hoogten. Vliegen wordt vaak geassocieerd met ambitie, vooruitgang en het verleggen van grenzen. Perfect dus om uw boodschap sterk neer te zetten.  Breng uw bedrijf op een unieke en spectaculaire manier in beeld met een drone video.

Drone beelden in uw videoproductie

Vroeger waren drone video’s alleen beschikbaar voor bedrijven met een groot budget. Tegenwoordig zijn drone video’s heel betaalbaar en gemakkelijk in te zetten voor uw video campagne. In de meeste gevallen combineren we drone beelden met andere filmbeelden zodat het verhaal vanuit meerdere gezichtspunten verteld kan worden. 

“Adembenemende drone beelden laten een onuitwisbare indruk achter…”

Drone video laten maken door Quickworks

Gecertificeerde en ervaren drone piloot

Zowel indoor als outdoor kunt u spectaculaire drone video’s laten maken door de gecertificeerde en ervaren drone piloot van Quickworks. Wij zorgen voor het vluchtplan, het scenario en de veiligheid. Onze drone piloot beschikt over de juiste papieren om veilig en professioneel te vliegen.

De mooiste drone beelden

Natuurlijk beschikt Quickworks over de modernste apparatuur en de skills om de mooiste drone opnames te maken in 4K. Ultra HD, ofwel 4K, heeft een 4 keer hogere resolutie dan het veel gebruikte Full HD. Dat betekent dat uw video nog scherper in beeld komt. Naast het maken en monteren van drone video's helpt Quickworks u bij het inzetten van deze beelden. Uw drone video kan breed worden ingezet, veel media- en marketing doeleinden zijn geschikt. Wij helpen u graag bij het effectief verspreiden van uw drone video, voor maximaal resultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Drone video laten maken

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Is het op uw locatie, wegens regulering, niet mogelijk om met de drone filmopnames te maken dan hebben we nog een andere optie voor u. Wij kunnen namelijk ook luchtopnames maken vanuit een vliegtuig. Wij beschikken hiervoor over een speciale stellage, waarmee prachtige opnames kunnen worden gemaakt.

De prijs zal u aangenaam verrassen

Luchtopnames vanuit het vliegtuig hebben wij al met succes toegepast in video’s voor onder andere Rietlanden, Van Egmond Potgrond en Adri & Zoon. Luchtbeelden vanuit een vliegtuig, het klink misschien duur. Maar dat valt alles mee. De prijs kan u nog aangenaam verrassen. In alle gevallen schat men het beduidend hoger in dan geoffreerd, dus vraag gerust een offerte aan

Wet en regelgeving rond drone video’s

Gecertificeerd en veilig

Maakt u zich zorgen over het veiligheidsaspect van drone video’s, en eventuele negatieve effecten op uw merk? Bij Quickworks hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn volledig op de hoogte van de wet en regelgeving rond drone video’s. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en onze piloot is in het bezit van een vliegbewijs. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig en onze drone piloot is goed verzekerd. De veiligheid rond het maken van uw drone video is onze eerste prioriteit.

Zullen we uw drone opnames bespreken?

Drone offshore inzetten

Wij maakten al drone video’s voor: