Event video producties

One stop shop

Een evenement organiseren is veel werk, vaak moeten er op het laatste moment nog allerlei dingen geregeld worden. Het laatste waar u op zit te wachten is dat u zich ook nog moet bezighouden met de video content voor tijdens het event, de apparatuur rondom beeld en geluid, de video opnames of het live streamen van uw event. En dat is precies waarom u voor Quickworks kiest. Wij verzorgen voor u het complete pakket, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wij leveren de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Goede en veelzijdige video content 

Het professioneel vastleggen van uw evenement, bedrijfsfeest, opening, seminar of presentatie vraagt om een vakkundige aanpak. Een evenement is vaak maar eenmalig, alles moet dus in één keer goed vastgelegd worden. Daarom maken wij van tevoren een efficiënt draaiboek, zodat wij alles zo volledig mogelijk in beeld kunnen brengen. Ook een pakkende opening videotrailer, achtergrond video visuals of andere video content ter vertoning tijdens het event, regelen wij voor u.   

Apparatuur verhuur en bemensing

Naast onze professionele video content, camera’s en geluidsapparatuur kunt u bij ons ook terecht voor de huur van allerlei soorten videoschermen/ licht en ander technisch toebehoren. Ter plekke zorgen we ervoor dat alles op tijd klaar staat en tijdens het event zorgen onze professionals voor een vlekkeloze inzet van de apparatuur.

Waarom event videoproducties met QuickWorks

Planmatige aanpak

Optimaal gebruik van budget

In-hous videoproductie

More value for money

One stop shop voor al uw videocontent

Event video laten maken door Quickworks

De voordelen

U kunt met een gerust hart uw event video’s, live streaming, huur en aftermovie aan ons overlaten. Uw voordelen:

  • One-stop-shop voor al uw beeld, visuals en huur van apparatuur
  • Werken met een flexibel en ervaren team
  • Uitsluitend de modernste apparatuur
  • Volledige begeleiding; van advies, scripts, opnames tot oplevering en activering
  • Veel (live) registratie mogelijkheden; filmopnames in 4K, fotografie, timelapse, drone en meer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

U zoekt een partner waar u op kunt bouwen?
Neem contact met ons op

De gehele costumer journey

Wat dacht u bijvoorbeeld van een geweldige mood video die de (potentiële) bezoekers van uw evenement online of voor aanvang alvast in de juiste stemming brengen? Of heeft u een bekend persoon die graag op uw event zou willen spreken, maar niet aanwezig kan zijn? Wij nemen graag een videoboodschap op, zodat de afwezige toch uw publiek persoonlijk zijn of haar verhaal kan vertellen. Wissel uw presentatie af met een uitleg video. U vergroot de impact van uw programmaonderdeel en zorgt voor een fijne afwisseling voor uw publiek.

Event impressie

Trekt meer deelnemers naar uw evenement

Uw event is een grote happening, een geweldige ervaring voor iedereen die erbij aanwezig is. Wat zou het mooi zijn om deze ervaring met nog meer mensen te delen. Dat kan met de event impressie video. Laat de deelnemers van uw event nog even nagenieten, en geef de afwezigen een goede reden om de volgende keer wel te komen…

Mensen willen beleving

Natuurlijk wilt u dat uw evenement uitverkocht is, elke keer weer. Een event impressie video is een geweldig middel om meer deelnemers aan te trekken. Vaak kiezen ze niet enkel om de inhoud van een event. Welke sprekers komen er, hoe is de sfeer, deelnemers kiezen vaak op emotie. Ze willen weten wat ze te wachten staat. Beantwoord al hun vragen in één keer met een korte video impressie. Een creatieve en sprekende video impressie wordt al snel geliked en gedeeld op social media door uw huidige deelnemers. Er is geen sterker middel om uw nieuwe deelnemers te overtuigen aanwezig te zijn. 

Live streaming

Uw event voor groter publiek zichtbaar

U wilt zoveel mogelijk mensen bereiken. Of uw evenement blijkt een daverend succes, maar u heeft plek voor een beperkt aantal mensen. Hoe zorgt u er dan toch voor dat de andere geïnteresseerden uw evenement kunnen meebeleven? Live streaming is hier de oplossing. Bij sportevenementen wordt dit al regelmatig toegepast, zakelijk biedt videostreaming ook diverse voordelen. Video zegt meer dan 1000 woorden. Zend u de beelden van uw event live uit dan krijgen ze nog een extra dimensie. De kijker heeft onbewust door dat u bij live beelden geen tijd heeft om eventuele foutjes te bewerken. Dit geeft een groot gevoel van authenticiteit. Daarnaast moeten mensen nu kijken. Later terugkijken is niet mogelijk. Door het ‘nu of nooit’ gevoel zal een live videostreaming beter worden bekeken dan een normale video. 

Live registratie, ook voor uw bedrijf beschikbaar

Twijfelt u of live registratie ook binnen uw budget past? De moderne technieken en apparatuur hebben ervoor gezorgd dat live registratie in veel meer situaties in te zetten is dan vroeger. Ook het uitzenden kan via verschillende kanalen, zoals YouTube live, Facebook live en uw eigen website. Natuurlijk kijken wij, samen met u, wel kanaal het meest geschikt is en past bij uw bedrijf. De investering voor live registratie valt alles mee. Natuurlijk zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van uw wensen. Maar ook met een kleiner budget is al veel mogelijk. U kunt het zo gek maken als u wilt, van één enkele camera, meervoudige al dan niet bediende camera’s of timelapse. Bij Quickworks is niets te gek.

Aftermovie

Aftermovie van uw evenement

Uw evenement is achter de rug, een zeer geslaagde dag. Iedereen was dolenthousiast. Dat gevoel wilt u nog wel een tijdje vasthouden… En dat kan, met de aftermovie! Laat uw bezoekers, werknemers en sponsors nagenieten van de hoogtepunten van uw evenement. Grote kans dat uw aftermovie gedeeld gaat worden via social media kanalen. Daardoor bereikt u meteen een nieuw publiek. Mogelijke deelnemers aan uw volgende event. Een aftermovie is de ideale manier om uw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.   

Alles voor uw evenement

Een evenement vraag veel regelwerk. Wat is er dan handiger dan één leverancier. Bij Quickworks leveren wij het complete pakket. Alle apparatuur rondom geluid en beeld voor uw event, het opnemen van uw event video’s, sfeerimpressie, live streaming, aftermovie en meer. Wilt u uw evenement tot een succes maken? Neem contact op met Quickworks, wij brainstormen graag met u over de mogelijkheden voor uw evenement.