Moodfilm voor uw bedrijf

De juist sfeer neerzetten 

Bewegende beelden kunnen sterke emoties oproepen. Een moodfilm bevat mooie beelden die inspelen op de beleving en emotie van uw publiek. In sommige situaties wilt u graag uw publiek alvast in de juiste stemming brengen, zoals tijdens het intro van uw presentatie of als sfeermaker op uw website. Maar ook op beurzen doet de moodfilm het goed. Hier heeft geluid minder effect en zullen de beelden moeten spreken.

Inspireren

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een instructievideo wilt u met deze film uw publiek niet instrueren maar inspireren, motiveren en activeren. Om uw boodschap goed over te brengen verdiepen wij ons eerst in uw bedrijf, uw doelen, toekomstvisie en communicatievisie.  

Moodfilm laten maken

Wilt u een moodfilm laten maken voor uw bedrijf?

Een mooi sfeerbeeld voor op uw evenement, het perfecte begin van uw presentatie of het pakkende beeld op uw website? Dan bent u bij Quickworks aan het juiste adres. Met een goede moodfilm wordt meteen de juiste sfeer neergezet, u geeft de kijkers een bepaalde emotie waarmee u uw doelen kunt bereiken.

Beeld en muziek een ijzersterke combinatie

Een moodfilm bestaat puur uit beelden en geluid of muziek. Er komen geen gesproken teksten in voor. Maar dat maakt de boodschap niet minder duidelijk. Als de moodfilm goed in elkaar zit komt de boodschap super krachtig over. Quickworks maakt voor u een moodfilm die uw bedrijf weerspiegelt, zoals u dat graag ziet.

Zullen we elkaar inspireren en brainstormen over uw moodfilm?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer moodfilm inzetten

Wanneer zet u een moodfilm in?

Moodfilms kunnen op verschillende plekken worden ingezet. Zo noemden we al uw presentatie, beurs en website. Maar ook evenementen zijn zeer geschikt. Zelfs als bedrijfsfilm kan de moodfilm worden ingezet. In korte tijd kunnen zo veel mogelijk positieve impressies van uw bedrijf worden getoond. Vrolijke medewerkers, tevreden klanten en natuurlijk komt uw product of dienst duidelijk in beeld. Zo kan in een paar minuten een goed gevoel over uw bedrijf worden overgebracht op uw doelgroep.

Laat uw moodfilm maken door Quickworks

Moodfilms die indruk maken

Quickworks maakt voor u een moodfilm die uw publiek zich nog lang zal heugen. Wij vertellen graag verhalen, en daar hebben wij niet altijd woorden voor nodig. Ons team zit vol met creatieve en innovatieve ideeën. Een film die de aandacht trekt, die uw doelgroep echt raakt. Dat is wat wij voor u willen maken. Daarvoor gebruiken wij de modernste apparatuur. Naast onze professionele filmcamera’s hebben wij ook drones, timelapse en tal van andere apparatuur die wij kunnen inzetten. Onze filmstudio kan worden voorzien van een green screen zodat werkelijk alles mogelijk is. Animatie verwerken in uw video, ook dat kan!

Uw wensen en doelen centraal

Quickworks werkt op basis van uw te behalen doelen en wensen. Want alleen als wij uw wensen, doelen en doelgroep kennen kunnen wij een effectieve video maken. Een video die ook echt iets oplevert voor uw bedrijf. Ons team werkt met heel veel passie aan elk project, groot of klein, elke dag weer. Wilt u ook een prachtige moodfilm laten maken voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, de koffie staat klaar!