Reclame video inzetten voor uw bedrijf

Verlangen creëren en aanzetten tot actie

Reclame maken voor uw bedrijf doet u vanzelfsprekend. Maar op welke manier? Een goede reclame video kan uw product of dienst een enorme boost geven. Maar dan moet deze wel binnen uw strategie passen en zijn aangepast aan de kijkers die in uw doelgroep thuishoren. Een goede reclame video laat een neutrale kijker beseffen dat uw product of dienst onmisbaar is in hun leven. Ze moeten het hebben! Met de komst van social media en de mondigheid van de hedendaagse consument is een simpele reclamefilm niet meer afdoende. Het zal echt pakkend moeten zijn. Aandacht is schaars in deze tijd. Binnen enkele seconden wilt u de aandacht vangen. De interesse wordt omgevormd naar een verlangen die uiteindelijk aanzet tot actie. Storytelling, krachtige beelden en de juiste muziek zetten uw boodschap helder uiteen. En wie weet, misschien gaat uw reclame video wel viral!

Commercial video laten maken

Videoproductie proces

Input en brainstorm

Scripting door onze creatievelingen

Onze filmcrew in actie

In house post-productie

Preview en aanpassingen

Promotiefilm met overtuiging

Maak indruk

Een goede promotiefilm maakt echt indruk op uw doelgroep. Een film met de juiste beelden, ondersteund door het juiste geluid, zal uw kijkers overtuigen om klant te worden. Promotiefilms kunt u op allerlei manieren inzetten binnen uw bedrijf. Product lanceringen, evenementen of campagnes zijn perfecte momenten om een promotiefilm in te zetten. 

Uitstekende promotiefilms optimaal ingezet

Een promotiefilm laten maken doet u bij een ervaren videoproductiebedrijf die uw doelen begrijpt. Bij Quickworks gaan wij altijd voor uw succes. Daarom gaan wij verder dan alleen de productie van uw film. Wij begeleiden u stap voor stap, brainstormen met u over uw idee of concept, maken een geweldige promotiefilm voor uw doel en helpen u bij de verspreiding van het beeldmateriaal.

Aandacht krijgen en vasthouden

Visueel beeldmateriaal is de ideale manier van communicatie. Het houdt de aandacht van uw doelgroep langer vast, uw verhaal wordt beter onthouden. Uw promotiefilm is geschikt voor gebruik op diverse kanalen. Naast de bekende TV commercials kunt u uw film onder andere gebruiken op uw website, social media en beurzen.  

Meer informatie en vrijblijvend van gedachten wisselen? 

5 tips voor een perfecte reclame video en promotiefilm

De perfecte reclame video levert u nieuwe klanten en meer verkopen op. Maar hoe bereikt u dit in een wereld waar iedereen steeds minder de tijd neemt om überhaupt naar reclame te kijken?

Tip 1: Bepaal uw doelgroep nauwkeurig

Door zeer nauwkeurig uw doelgroep te bepalen kunt u uw reclame video perfect afstemmen op de kijker. Hoe directer u uw publiek aanspreekt, hoe groter de kans dat u er klanten aan overhoudt. Neem daarom ruim de tijd om u in uw doelgroep te verdiepen. Zo weet u precies wie u wilt benaderen, waar ze zich bevinden en wat hun behoeften zijn.

Tip 2: Maak uw reclame video entertaining

Door een zekere entertainment waarde in uw reclamefilm te verwerken vangt u de aandacht van uw doelgroep. En is de kans groter dat ze uw hele film bekijken. Waarde geven spreekt uw doelgroep ook aan. Biedt de oplossing voor een probleem, iets waar u de kijker echt mee helpt. Daarna kunt u de film afsluiten met een call to action.

Tip 3: Zet een strakke strategie uit

Zonder strategie geen succes. Een goede strategie zorgt dat uw video’s rendement opleveren. Zomaar een paar losse video’s maken en lukraak in verschillende media tonen heeft geen zin. Door uw video’s volgens een strakke strategie te activeren op tv en online kanalen als YouTube, Facebook en dergelijke, treed er een versterking op van het effect. Uw campagne zal een succes worden met de juiste strategie.   

Tip 4: Bespaar niet op de productie

Besteed uw budget zorgvuldig, maar bespaar niet op de productie van de commercial video zelf omdat u meer budget wilt hebben voor airtime. U kunt veel geld uitgeven aan airtime en online advertentie tegoeden, maar als de film zelf slecht is gooit u uw geld weg. Quickworks begeleid u stap voor stap, van idee tot activatie van uw commercial video.

Tip 5: Gebruik neuromarketing in uw commercial video

Door neuromarketing toe te passen in uw reclameboodschap beïnvloed u, onbewust, het gedrag van de kijker. Zo zijn reclameboodschappen die positieve emoties oproepen en ongecompliceerd zijn het meest effectief. Angst of extreme humor werkt vaak averechts. Visuals trekken snel de aandacht en worden beter onthouden dan woorden. Over het algemeen geldt, hoe meer tijd het brein nodig heeft om de reclame te verwerken, hoe minder aantrekkelijk hij wordt gevonden. Wilt u op een effectieve manier reclame maken voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij brainstormen graag met u over de mogelijkheden.