Video jaarverslag

Zo wordt uw jaarverslag wél bekeken

Een geschreven jaarverslag wordt gemiddeld maar 9 seconde gelezen. Dat is weinig, zeker gezien de tijd en moeite die erin gestoken zijn. Maar een jaarverslag hoeft niet saai te zijn. Maak van een noodzakelijk kwaad een bindmiddel dat positieve aandacht voor uw bedrijf genereert.

Een origineel alternatief

Een origineel alternatief is het video jaarverslag. Door uw verslag in video vorm aan te bieden maakt u uw bedrijf persoonlijker. U kunt laten zien wat uw bedrijf het afgelopen jaar gepresteerd heeft en wat de plannen voor het nieuwe jaar zijn. Licht uw succesvolle project extra uit en geef uw bedrijf een gezicht door belangrijke mensen aan het woord te laten. De mogelijkheden zijn legio, met een video jaarverslag.  

Maak een afspraak om te brainstormen over een originele aanpak 

Videoreportage voor uw bedrijf

Snel en effectief

Een videoreportage is onmisbaar binnen uw bedrijf. Met een reportage brengt u op een snellere manier informatie over. U laat zien waar uw organisatie voor staat. Een goede videoreportage beantwoord binnen een paar minuten een centrale vraag, uw publiek ziet snel waar het om draait.

Een mooi beeldverslag met een videoreportage

Uw videoreportage kan ook een perfect beeldverslag zijn van uw evenement. Aangevuld met gesprekken van de organisatie, medewerkers en/of bezoekers ontstaat een waardevolle herinnering aan het evenement. Ook kunt u ons vragen om de fotografie tijdens het evenement te verzorgen. Twee vliegen in één klap.

Docu stijl entertainment

Creëer bewustzijn

Wat maakt documentaires zo bijzonder? Een goede documentaire creëert bewustzijn en zet aan tot gedragsverandering, of laat mensen op zijn minst diep nadenken over het onderwerp. Docu stijl entertainment is storytelling van de bovenste plank. Deze filmtechniek speelt direct in op de emotie van het publiek, en laat een blijvende indruk achter.

Documentaires en persoonlijke videoportretten

Persoonlijke documentaires leggen uw verhaal op een boeiende wijze vast. Met een persoonlijk videoportret komt u, als persoon achter het bedrijf, in beeld. En dat is dé manier om vertrouwen, openheid en eerlijkheid uit te stralen. Mensen kopen van mensen. Het verschil zit hem dan ook niet in het product dat u aanbiedt maar aan de personen die erachter zitten. Daarmee kunt u zich onderscheiden.

Storytelling films 

Quickworks heeft een passie voor verhalen, en zet uw verhaal graag, via een sterk staaltje storytelling, neer. U kunt zelf aan het woord komen in de film, iemand uit uw organisatie of iemand waar uw organisatie zich voor inzet. Ook kan het onderwerp voor zichzelf spreken zodat woorden niets zullen toevoegen. Door het juiste verhaal te vertellen kan uw publiek zich identificeren met de karakters. Een video is ideaal om ervaringen, sferen en gevoelens mee over te brengen. Storytelling is dan ook de succesfactor in een inspirerende video. Wilt u een inspirerende video laten maken van uw project, of de mensen achter uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag uw verhaal!