One stop shop voor videoproducties

Wat we doen

All-round videoproductiebedrijf

Quickworks is een all-round videoproductiebedrijf met alle disciplines in eigen huis. Dat betekent dat wij u van a tot z helpen uw publiek effectief te bereiken. Of u nu een onderscheidende bedrijfsfilm wilt laten maken of een langdurige samenwerking aan wilt gaan om vanuit een doordachte videocontent strategie te gaan van creatie naar activatie, wij werken met evenveel passie aan uw project.

Passie voor storytelling

Quickworks heeft een passie voor storytelling. En verhalen zijn exact waar uw doelgroep van houdt. Precies de juiste emotie oproepen, tot de kern van de boodschap komen. Dat komt aan, en blijft hangen. Of u uw doelgroep nu wilt inspireren, trainen of entertainen, uw video heeft een ijzersterk verhaal nodig. Met onze creatieve denkkracht en jarenlange productie ervaring weten wij precies de juiste snaar te raken. Vervolgens adviseren wij u of zorgen we ook voor de online verspreiding, voor een nog grotere impact. Zoekt u een videoproductiebedrijf, dat u alle zorg uit handen neemt? Neem contact met ons op!

U wilt sparren over u video content strategie? 
Dat doen we graag!

Wat onderscheid ons

More value for money

In-house creatievelingen

In-hous videoproductie

Experts in storytelling

One stop shop voor al uw videocontent

Waarom audiovisuele content

Essentieel binnen uw marketing mix

Marketingprofessionals zijn erg enthousiast over het toepassen van audiovisuele content binnen de marketing. Zo’n 52% zegt zelfs dat video content de beste ROI (rendement op investering) geeft van alle content. Bedrijven en merken zijn erg tevreden over hun investering in video, 82% vindt dat hun video succesvol of zelfs zeer succesvol is.

Mooie cijfers

Video is ideaal om op internet in te zetten. In deze gehaaste wereld herinnert 80% van de internetgebruikers zich een video advertentie van de afgelopen 30 dagen. Daar wilt u natuurlijk bij zitten. In de marketingwereld maakt al zo’n 91% gebruik van online video content. Dus gebruikt u nog geen audiovisuele content in uw bedrijf? Dan loopt u waarschijnlijk een belangrijk deel van uw doelgroep mis.