Visual storytelling

Wij maken van een goed idee een onvergetelijk verhaal.

Video is het middel voor visual storytelling. U laat uw authenticiteit zien, de kijker ziet, ervaart en voelt waar u als bedrijf voor staat. Ze voelen zich begrepen, geïnspireerd en verbonden met uw bedrijf. Was storytelling vroeger nog in geschreven teksten, nu is het visueel. Mensen zijn visueel ingesteld. Daarom kijken ze graag naar video, het is sneller en het prikkelt de emoties. QuickWorks maakt van een goed idee een onvergetelijk verhaal. 

Verrassend en uniek

Als video agency maken wij het liefst audiovisuele producties met een ijzersterk verhaal. Een verhaal waar de kijker geboeid naar blijft kijken omdat het authentiek is. Een goed verhaal is verrassend en uniek. Er gaat een uitgebreide voorbereiding aan vooraf, geen verhaal zonder goede opbouw. Visual storytelling geeft u alle mogelijkheid om in te spelen op de emoties van uw publiek. En dat is juist wat een verhaal succesvol maakt. Houdt het spannend en interessant, maar laat genoeg ruimte voor verbeelding…

Storytelling zit in onze genen

In-house creatievelingen

Experts in storytelling

Commercieel succesvolle content

Totale customer journey beïnvloed

One stop shop voor al uw videocontent

Waarom storytelling toepassen in uw video

Mensen zijn gek op verhalen
Een verhaal blijft u bij. Al sinds het begin der tijden vertellen mensen elkaar verhalen. Het is dan ook niet meer dan natuurlijk om visual storytelling toe te passen in uw video’s.

Meer betrokkenheid
Geef uw bedrijf een gezicht met het juiste verhaal. Visual storytelling pakt direct de aandacht van de kijker, en houdt deze vast. De kijker kan zich identificeren met uw bedrijf en voelt zich betrokken.

Blijvende indruk 
Verhalen laten een blijvende indruk achter. In sommige situaties schiet u opeens een verhaal te binnen. Verhalen zijn gekoppeld aan emoties. Hoe heftiger de emotie, hoe sterker en levendiger het verhaal wordt opgeslagen. Door visual storytelling te gebruiken plant u uw verhaal stevig bij uw doelgroep. U gaat de connectie aan en maakt van een kijker een trouwe klant.  

Bouw uw merk
Mensen kopen liever van mensen dan van bedrijven. Door uw bedrijf een merkidentiteit te geven wordt u persoonlijker. Steeds staan voor dezelfde waarden, doelen en passies geeft een vertrouwd gevoel. Uw doelgroep zal zich steeds meer gaan herkennen in de verschillende video uitingen van uw bedrijf. Loyale klanten zijn het resultaat.

Wilt u visual storytelling toepassen binnen uw video marketing strategie? Wij vertellen graag uw verhaal! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.