Fotografie

Fotografie op locatie en in de studio

Communiceren kan niet zonder visuele content. De beschikking hebben over voldoende goede content is tegenwoordig allesbepalend. Fotografie en video zijn een ijzersterke combinatie. Quickworks biedt beide. We fotograferen op locatie en in onze eigen professionele daglicht studio. Wij verzorgen jouw:

  • Sfeerfotografie
  • Portretfotografie
  • Event fotografie
  • Productfotografie
  • 360 graden studio fotografie

Video montage

360 graden video en fotografie

De kijker in control

Geef jouw kijkers de volledige controle over het beeld, met een 360 graden video. Deze interactieve vorm van video wordt steeds populairder en kan op verschillende manieren worden toegepast binnen jouw bedrijf. Bij het maken van een 360 graden video wordt met speciale apparatuur tegelijkertijd alle kanten op gefilmd. Deze beelden worden aan elkaar gemonteerd waardoor de kijker zelf rond kan kijken. Zeker in combinatie met een virtual reality bril is dit een geweldige totaalbeleving van jouw product, dienst of bedrijf. Een 360 graden product foto geeft de kijker de kans om een product van alle kanten te bekijken met een scroll beweging. Zeker voor webshops een welkome aanvulling. Laat ons weten het volume en soort producten, dan verzorgen wij de prijsopgave. 

In combi met virtual reality

In combinatie met 3d animatie beelden krijgt jouw VR productie een extra dimensie. Een goed voorbeeld hiervan is deze film, die de toekomstvisie van een bedrijf betreft. Laat de kijkers jouw nieuwste attractie alvast beleven, laat ze rondkijken in jouw bedrijf of neem ze mee in een virtuele tour. 360 graden video past uitstekend binnen jouw videomarketing strategie. Zet jouw 360 graden video in tijdens een beurs, en creëer een ware beursmagneet. Mensen beleven graag nieuwe dingen. Geef ze een preview van jouw nieuwste product. Stuur ze naar geweldige locaties en bezorg ze een unieke, onvergetelijke ervaring. Een ervaring waarmee jouw bedrijf in hun geheugen gegrift staat.

Casting acteurs, figuranten en locatie

Natuurlijk kan je zelf de hoofdrol spelen in jouw video’s. Maar soms geeft het inhuren van een goede acteur een beter resultaat. Ervaren acteurs weten precies de juiste emotie neer te zetten in jouw video. Een goede figurant is een verlengstuk van het decor en draagt bij aan de sfeer. Maar ook edelfiguranten, die duidelijker in beeld komen, of al dan niet bekende acteurs of presentatoren met veel ervaring in het vakgebied behoren tot de mogelijkheden. Quickworks vindt bij iedere opdracht, en voor ieder budget de beste oplossing.

De perfecte match

Een succesvolle video is er een waarmee de kijker zich kan identificeren. Voor jouw campagne heb je precies het juiste gezicht of type nodig die past bij jouw product of dienst. Iemand die jouw boodschap perfect kan vertalen naar de kijker. Gewone mensen, die het straatbeeld vertegenwoordigen, maar dan met camera ervaring. 

Locatie casting

Ook de locatie is van groot belang voor het slagen van jouw video campagne. De achtergrond moet passen bij de merkbeleving en niet te veel de aandacht opeisen. De juiste locatie laat jouw video krachtiger en professioneler overkomen.  Quickworks selecteert met zorg de juiste acteurs, figuranten, locaties en zelf huisdier voor jouw video.

Animatie en graphics

Wat het beste past

Animatie, 3D animatie en graphics kunnen jouw videoproductie net die benodigde extra touch geven. Complexe materie kan op eenvoudige wijze worden uitgelegd met animatie beelden. Vaak combineren wij in een videoproductie echte beelden met animatie. Animatie en graphics kunnen op verschillende manieren worden toegepast in onze producties. Samen kijken we wat het beste bij jouw bedrijf, boodschap en budget past. 

Grafische en visuele effecten

Grafische en visuele effecten kunnen jouw corporate video of product video net die extra lading geven. Afhankelijk van de gewenste ‘look en feel’ kiezen we voor een specifieke aanpak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de voorbeelden maar eens. Als je ook buiten video om met Grafische elementen aan de slag wil, kijk dan eens hier.

Animatie

Bij het toepassen van animaties kan je denken aan reclamecampagnes of een boeiende presentatie met tabellen, grafieken en andere cijfers voor intern gebruik. Maar ook de uitleg van een complex apparaat dat nog in ontwikkeling is kan helder worden uitgelegd in een animatie video. In deze video is een combinatie van echte en verschillende soorten animatie beelden gebruikt.