Bedrijfsfilm laten maken door QuickWorks

Heldere boodschap en onderscheidend kwaliteitsniveau

Voor allerlei locale, nationale en internationale klanten produceert QuickWorks unieke bedrijfsfilms die opvallen door hun heldere boodschap en onderscheidende kwaliteitsniveau. Een bedrijfsfilm laten maken klinkt als een hele klus. Maar niets is minder waar. Wanneer je in zee gaat met een all-round video marketing bedrijf als Quickworks word je alle zorg uit handen genomen. 

Uw bedrijfsfilm goed geproduceerd

Voordat we beginnen aan het maken van jouw bedrijfsfilm nemen wij de tijd om ons volledig te verdiepen in jouw bedrijf en doelen. We ontwikkelen de strategie, denken creatief met je mee en regelen elke stap. Zo zorgen we ervoor dat jouw verhaal op de meest boeiende manier verbeeld en verteld wordt, en tegelijk trouw blijven aan jouw kernwaardes en brand identiteit. Naast de productie helpen wij je ook graag met het zo optimaal mogelijk inzetten van de content. Zodat je een maximale ROI kunt halen uit jouw corporate video en jouw doelgroep op de meest effectieve manier bereikt.

je wilt geïnspireerd worden? 

Professionele bedrijfsvideo's die boeien en binden

“Quickworks is jouw rechterhand in videoproducties. Voor een uiterst effectieve videostrategie, met daarin de ultieme bedrijfsfilm. Hebberig makende productvideo’s en glasheldere instructiefilms, tot de effectieve inzet van al jouw video content.”

Hoe werken we?

Planmatige aanpak

Scripting door onze creatievelingen

Onze filmcrew in actie

In house post-productie

Oplevering en activatie

Haal alles uit jouw bedrijfsfilm door:

1. Gebruik te maken van dit krachtige medium in jouw marketingcampagne

Zet jouw bedrijfsfilm in als krachtige basis onder uw marketingcampagnes. De meetbare resultaten liegen er niet om. De video’s van Quickworks laten een onuitwisbare indruk achter bij je klanten. Door de ideeën en thema’s van je bedrijfsfilm terug te laten komen in andere aspecten van jouw marketing en bedrijfsvideo’s, ontstaat er een uniforme en sterke strategie die jouw op elk niveau van het verkoopproces kunnen helpen.

2. jouw bedrijfsfilm onvergetelijk te maken

Een goede bedrijfsfilm laat jouw bedrijf spreken, promoot en versterkt je corporate brand identiteit en wekt vertrouwen op. Goede video content speelt een belangrijke rol binnen jouw marketingstrategie en zorgt voor meer bezoekers op je website, die langer blijven. Een boeiende en dynamische bedrijfsfilm laat de kijker tot actie overgaan. Dat is wat je van QuickWorks mag verwachten. De bedrijfsfilm is daarom een essentieel en onmisbaar onderdeel binnen jouw Hero content binnen 3H Model en bedrijfsvoering. Bekijk eens een aantal bedrijfsfilms voorbeelden ter inspiratie.

3. SEO voordelen en betere vindbaarheid 

Niet alleen de bezoekers van je website waarderen jouw video’s. Ook Google plaatst video content hoog in de zoekresultaten. Zet jouw video content op de juiste manier in en behaal grote SEO voordelen. De vindbaarheid van jouw website verbetert dankzij een effectieve bedrijfsfilm. Bezoekers blijven langer op de website, wat de vindbaarheid vergroot. En natuurlijk zet je jouw bedrijfsfilm net zo gemakkelijk in op jouw social media kanalen en in uw e-mailmarketing. 

4. De juiste aanpak 

je kunt jouw bedrijf op verschillende manieren in beeld brengen. Wij vinden de juiste aanpak gebaseerd op jouw kernwaarden en identiteit. Wij gaan niet voor de standaard bedrijfsfilm, wel standaard voor een gedegen aanpak om tot het beste resultaat voor jouw bedrijf te komen. Soms is dat die ene unieke bedrijfsfilm die alles zegt voor iedereen die je aan wilt spreken. Maar soms zijn dat ook meerdere korte bedrijfsfilms die gericht zijn op specifieke doelgroepen, diensten en kanalen. Regelmatig maken we ook verschillende bedrijfsfilm versies zoals een bedrijfsfilm trailer voor social media een beursfilm die iets langer is dan de trailer en een langere versie voor presentaties. 

5. De juiste toevoegingen of juist heel clean

De ene keer werkt een hele cleane film met alleen beeld en muziek het beste. De andere keer werkt het juist beter om 1 of meerdere toevoegingen te doen. Je bent ook voor bedrijfsfilm animaties, virtual reality, interactieve film of een combinatie, bij ons aan het juiste adres. Wellicht komen jouw bedrijf en diensten nog beter tot zijn recht vanuit de lucht met drone video? Met onze gecertificeerde drone piloot weet je zeker dat we voor de mooiste luchtbeelden zorgen. 

Zullen we kennismaken en jouw bedrijfsfilm bespreken?

Wij horen graag van je!

Uw bedrijfsfilm optimaal inzetten

Hoe zet je jouw bedrijfsfilm optimaal in?

Waarom wil je een bedrijfsfilm? Wat zijn jouw verwachtingen en wie wil je bereiken? Een helder inzicht is cruciaal om jouw video content tot een daverend succes te maken. Een mens onthoudt maar 10% van wat hij hoort, 20% van wat hij leest en tot wel 80% van wat hij doet en ziet. Dit maakt video marketing een onmisbare schakel binnen jouw bedrijf. Als we samen de doelen helder hebben gaan we aan een storyline en activatie plan werken die hieraan voldoet.

Emotie drijft tot actie

Emotie drijft tot actie, veel meer dan dat informatie dat doet. Emotie brengt je het beste over met beelden. Dat maakt een inspirerende bedrijfsfilm zo waardevol. Je kunt zoveel zeggen met beelden. In jouw bedrijfsvideo vormen beeld, tekst en geluid een perfect geheel. Emoties worden op een persoonlijke manier overgebracht waardoor jouw potentiële klanten een veel betere merkbeleving krijgen, en het vertrouwen in jouw bedrijf wordt vergroot. QuickWorks maakt geen bedrijfsfilms die saai en voorspelbaar zijn. Maar wel altijd verfrissende bedrijfsfilms afgestemd op jouw doelgroep die op creatieve wijze jouw producten, diensten en service in beeld brengen. Een bedrijfsfilm die je keer op keer graag wilt vertonen. Kijk ook eens bij corporate video.

Jouw zakelijke video, helder voor een internationaal publiek

Complexe materie kan door het maken van een bedrijfsfilm helder in beeld worden gebracht. En dat werkt in jouw voordeel. Bezoekers van jouw website bepalen in een paar seconden of ze blijven of verder zoeken. Door meteen jouw boodschap helder neer te zetten verhoogt je de kans dat een bezoeker een klant wordt. Wil je een zakelijke video voor een internationaal publiek? Quickworks weet jouw boodschap zo in beeld te brengen dat deze overkomt, wie er ook kijkt. 

Bedrijfsfilm kosten, jouw investering meer dan waard

Quickworks gaat graag een succesvolle en productieve werkrelatie met je aan. Onze ervaring en enthousiasme zorgen keer op keer voor succesvolle bedrijfsfilms. Wij staan je graag bij met persoonlijk advies en begeleiding, van concept tot markt activatie. De kosten voor een goede bedrijfsfilm hangen uiteraard af van jouw wensen en budget. Maar wij beloven je dat het hoe dan ook jouw investering meer dan waard is. Om je een idee te geven kunt je altijd onze documentatie opvragen waarin bedrijfsfilm maken kosten zijn opgenomen . Daarin staan een aantal prijscategorieën met voorbeelden en korte beschrijving. 

Bekijk onze pakketprijzen

Op allerlei manieren kan je je bedrijf presenteren.
Om je daar een inzicht in te geven hebben we 3 pakketten samengesteld:

  • Starter
  • Premium
  • Super

Bel gerust als je eigen ideeën hebt, of als je in plaats van 1 video een serie wilt maken die daarmee oa de sales, marketing en branding kan ondersteunen. Vanuit 1 opnamedag kunnen wij bijvoorbeeld meerdere video's maken. We vinden het tof om met jou over de invulling na te denken.

Bedrijfsfilm voor jouw bedrijf

Visueel ingesteld

Een bedrijfsfilm is tegenwoordig onmisbaar voor jouw bedrijf. Zeker als je nagaat dat Youtube de op één na grootste zoekmachine ter wereld is. Op dat platform mag je natuurlijk niet ontbreken! Mensen zijn visueel ingesteld. jouw boodschap wordt sneller opgepakt, en blijft langer hangen, door middel van bedrijfsvideo. Met een goede bedrijfsfilm kun je al in enkele minuten de juiste emotie bij jouw potentiële klant achter laten. Deze persoonlijke manier van communicatie zorgt voor een hogere conversie op jouw website. Wilt je meer informatie en vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op. Wij leren je en jouw bedrijf graag kennen en bespreken ter inspiratie aansluitend de mogelijke invalshoeken voor jouw perfecte bedrijfsfilm.