Bedrijfsfilm laten maken door QuickWorks

Films die opgemerkt worden en raken

Voor allerlei locale, nationale en internationale klanten produceert QuickWorks onderscheidende bedrijfsfilms die opvallen door hun heldere boodschap en kwaliteitsniveau. Wanneer je in zee gaat met een all-round videoproductiebedrijf als Quickworks word je alle zorg uit handen genomen. Van idee tot realisatie. Dat alleen is al een belangrijke reden waarom klanten een bedrijfsfilm laten maken door ons.

Jouw bedrijfsfilm in goede handen

Voordat we beginnen aan het maken van jouw bedrijfsfilm nemen wij de tijd om ons volledig te verdiepen in jouw bedrijf en doelen. We ontwikkelen de strategie, denken creatief met je mee en regelen elke stap. Zo zorgen we ervoor dat jouw verhaal op de meest boeiende manier verbeeld en verteld wordt, en tegelijk trouw blijven aan jouw kernwaardes en brand identiteit. Naast de productie helpen wij je ook graag met het zo optimaal mogelijk inzetten van de content. Zodat je een maximale ROI kunt halen uit jouw bedrijfsfilm en jouw doelgroep op de meest effectieve manier bereikt. Een bedrijfsfilm laten maken? Bij het team van QuickWorks ben je in uitstekende handen.

Bedrijfsfilm laten maken? Bel of mail ons gerust om vrijblijvend af te stemmen.

Boeien en binden zonder omhaal

“De samenwerking met Quickworks kan ik enkel beschrijven als fantastisch. Zowel bij het schrijven van het concept, als bij het filmen, zijn ze professioneel, toegankelijk, creatief, maar ook flexibel. Zij maakten elke keer weer van een goed idee in mijn hoofd, een nog betere film. Ze voelen goed aan wat de klant wil en weten dit uitstekend in beelden te verwezenlijken.”

Jan Aandewiel | Music All In

Hoe werken we?

Planmatige aanpak

Scripting door onze creatievelingen

Onze filmcrew in actie

In house post-productie

Oplevering en activatie

Bedrijfsfilm laten maken met deze tips in je achterhoofd

1. Gebruik dit krachtige medium in jouw marketingcampagne

Zet jouw bedrijfsfilm in als krachtige basis onder uw marketingcampagnes. De meetbare resultaten liegen er niet om. De video’s van Quickworks laten een onuitwisbare indruk achter bij je klanten. 

2. Bedrijfsfilm laten maken die onvergetelijk is

Een goede bedrijfsfilm laat jouw bedrijf spreken, promoot en versterkt je corporate brand identiteit en wekt vertrouwen op. Een boeiende en dynamische bedrijfsfilm laat de kijker tot actie overgaan. De bedrijfsfilm is daarom een essentieel en onmisbaar onderdeel binnen jouw marketing strategie. Bekijk eens een aantal bedrijfsfilms voorbeelden ter inspiratie.

3. SEO voordelen en betere vindbaarheid 

Niet alleen de bezoekers van je website waarderen jouw video’s. Ook Google plaatst video content hoog in de zoekresultaten. Zet jouw film op de juiste manier in en behaal grote SEO voordelen. De vindbaarheid van jouw website verbetert dankzij de effectieve bedrijfsfilm die je hebt laten maken. 

4. De juiste aanpak 

je kunt jouw bedrijf op verschillende manieren in beeld brengen. Wij vinden de juiste aanpak gebaseerd op jouw kernwaarden en identiteit. Wij gaan niet voor de standaard bedrijfsfilm, maar voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. 

5. De juiste toevoegingen of juist heel clean

De ene keer werkt een hele cleane film met alleen beeld en muziek het beste. De andere keer werkt het juist beter om 1 of meerdere toevoegingen te doen. De bedrijfsfilm laten maken door QuickWorks betekend dat wij je helpen  de juiste keuzes te maken. 

6. De juiste vragen

Waarom wil je een bedrijfsfilm laten maken? Wat zijn jouw verwachtingen en wie wil je bereiken? Een helder inzicht is cruciaal om jouw video content tot een daverend succes te maken. 

7. Emotie drijft tot actie

Emotie drijft tot actie, veel meer dan dat informatie dat doet. Emotie brengt je het beste over met beelden. Dat maakt een inspirerende film zo waardevol. In jouw bedrijfsfilm vormen beeld, tekst en geluid een perfect geheel. 

8. Jouw bedrijfsfilm, helder voor een internationaal publiek

Complexe materie kan door het maken van een bedrijfsfilm helder in beeld worden gebracht. En dat werkt in jouw voordeel. Bezoekers van jouw website bepalen in een paar seconden of ze blijven of verder zoeken. Door meteen jouw boodschap helder neer te zetten verhoogt je de kans dat een bezoeker een klant wordt. 

Zullen we tijdens een inspiratie sessie jouw bedrijfsfilm bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Prijsindicaties en kijkje achter de schermen

Als je hier kijkt krijg je een idee van de kosten van een bedrijfsfilm laten maken door QuickWorks. Ook geven we een kijkje achter de schermen. Indicaties en voorbeelden hebben we voor je klaar staan.

Bel gerust als je eigen ideeën hebt. We denken graag met je mee het om over de invulling en budget.

“Samen met Quickworks hebben we gewerkt aan een mooie productie. De samenwerking is van het begin tot het eind super verlopen met een prachtig eindresultaat! Zo hebben wij nu o.a. op onze website diverse korte bedrijfsfilms!”

Christel Abbas | Van der Valk Leiden