Digitale magazines, een nieuwe manier van content delen

Steeds meer bedrijven en instellingen zijn bezig met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Een goede manier om dit te bereiken is via een digitaal magazine; Een aantrekkelijk vormgegeven online omgeving, ideaal voor jaarverslagen, product presentaties, personeelsuitingen en updates richting relaties.  

Je kan pagina’s vullen met artikelen, foto’s, video, animatie, geluidsfragmenten of een combinatie hiervan.  Waarom kiezen voor een digitaal magazine? Het is makkelijk te delen via een mailing, website of social media. Daarnaast kan je meerdere edities per jaar uitbrengen, bijvoorbeeld eens per kwartaal. En je kan een digitaal magazine visueel prikkelend, divers en geheel in eigen stijl inrichten.

Digitaal magazines van ontwerp tot creatie

Content creatie en vormging

Wil je een digitaal magazine laten maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben alle expertise in eigen huis. Van content creatie tot vormgeving. We kunnen ook werken met aangeleverd materiaal. Zo krijg je een digitaal magazine op maat die voldoet aan jouw wensen. 

Corporate identity sterk neergezet

Er zijn verschillende manieren om jouw digitale brochure of magazine vorm te geven. Ons uitgangspunt daarbij is altijd de beoogde doelstelling, doelgroep en de corporate identity. Deze 3 moeten digitaal naadloos samensmelten. 

Samen ideeën vormen en vormgeven

Vertel ons wat jouw wensen en ideeën zijn. Ben je er nog niet over uit wat je wilt? Ons creatieve team denkt graag met je mee en met jouw organisatie! Door samen te werken bereiken je immers het mooiste resultaat.

Voorbeelden van digitale magazines

Online magazines

  • Relatiemagazines
  • Personeelsmagazines
  • Jaarverslagen
  • On boarding magazines

Sales presentaties

  • Corporate presentaties
  • Product presentaties
  • Salestools

Interactieve brochures

  • Interactieve offertes
  • Whitepapers
  • Product/dienst brochures

Maak een afspraak voor een inspiratie sessie over jou digitale magazine of brochure

Neem contact op

Case Zorginstelling

Voor een zorginstelling is een magazine gemaakt voor interne communicatie. Een deel van de content is aangeleverd en een deel is door ons geproduceerd inclusief de volledige vormgeving.

Bekijk het hier

Case Cinefleur magazine

Een internationaal magazine dat om de maand bloemen en planten liefhebbers meeneemt in deze fascinerende wereld. In elke editie staat een stad ergens in Europa centraal. Bloemisten en tuincentra eigenaren vertellen over trends en laten zich creatief van hun beste kant zien.
We produceren dit magazine van idee, planning content creatie, vormgeving tot verspreiding en social media.

Bekijk het hier

 

Case QuickWorks brochure

Ook QuickWorks heeft een digitale brochure bestaande uit een losse pagina. Bij deze optie is het mogelijk om een talenknop in te stellen, waarbij je tussen twee talen kunt switchen.

Bekijk het hier

“Cinefleur, onderdeel van QuickWorks, is een jonge, enthousiaste organisatie die veel betrokkenheid toont, een duidelijke doelstelling heeft en met ons als veredelaar meedenkt. We hebben de samenwerking zowel prettig als professioneel ervaren. Cinefleur heeft een uitstekend profiel en is een meerwaarde geworden in onze marketingcommunicatie binnen de sierteeltketen. De ambitie, gedrevenheid en prettige samenwerking is in ieder geval een reden om ook in de toekomst gebruik te blijven maken van de diensten van Cinefleur. Je groeit samen!”

Roy Kester | Dümmen Orange

Vormgeving en content creatie