Digitaal magazine laten maken?

Wil je een digitaal magazine laten maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Of wil je alleen de (video)content of de vormgeving door ons laten verzorgen? Alles kan! Wij hebben alle experts in huis. Hierdoor kunnen wij een digitaal magazine op maat verzorgen die voldoet aan jouw wensen. 

Er zijn verschillende manieren om jouw content vorm te laten geven. Heb je bijvoorbeeld al eens aan gedacht aan een jaarverslag in de look van een digitaal magazine? Of wil je een brochure die opvalt? Vertel ons wat jouw wensen en ideeën zijn. Ben je er nog niet over uit wat je wilt? Ons creatieve team denkt graag met je mee! Door samen te werken bereiken we het mooiste resultaat.

Magazine voorbeeld

Bekijk als voorbeeld ons gratis, online magazine Cinefleur, dat wij geheel zelf produceren; Van de productie van video content tot de opmaak en uitgave. 

Voorbeeld magazine

Losse pagina

Geen behoefte aan een heel magazine? Een losse pagina kan ook! Bekijk hier als voorbeeld, onze making of pagina van de sierteelt actie #lethopebloom. Nog een ander voorbeeld is onze Partnership pagina van Cinefleur.

Voorbeeld losse pagina 1

Voorbeeld losse pagina 2

geinspireerd

Geïnspireerd door deze mooie voorbeelden? Neem dan nu contact op om de mogelijkheden van een eigen digital magazine te bespreken!

Neem nu contact op

QuickWorks voorbeeld magazine