Waarom een drone video?

In vogelvlucht

Drone video’s zijn helemaal hot. En dat is niet gek, want filmen met een drone geeft ongekende mogelijkheden. Beelden die onmogelijk leken komen opeens binnen handbereik. Je creëert met een drone video een enorme vrijheid. Van een close-up tot een wijds uitzicht, met een drone video is alles mogelijk. Veel mensen dromen ervan, vliegen als een vogel. Met een drone video bereik je nieuwe hoogten. Vliegen wordt vaak geassocieerd met ambitie, vooruitgang en het verleggen van grenzen. Perfect dus om jouw boodschap sterk neer te zetten. Breng jouw bedrijf op een unieke en spectaculaire manier in beeld met een drone video.

Drone filmbeelden in jouw bedrijfsfilm

Een drone video laten maken om jouw product, dienst of evenement prachtig in beeld te brengen. Maar ook als bedrijfsfilm of commercial doet deze film techniek het goed. En wat denk je van vastgoed projecten of de toeristische branche? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk gerust onze drone showreel voor inspiratie. 

Drone video laten maken door Quickworks

Vele toepassingen

Ook tijdens het maken van jouw bedrijfsfilm, commercial of product video kunnen wij de drone inzetten. Ook beschikken we over uitstekende timelapse apparatuur. Door meerder filmtechnieken te combineren geven we een ‘gewone’ film een compleet extra dimensie, en een professionele uitstraling. Bepaalde onderwerpen lenen zich uitstekend voor luchtopnames. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een gebouw of bouwproject
  • Een natuurlijk landschap
  • De promotie van een voertuig
  • Activiteiten als hardlopen, bergbeklimmen en andere sporten
  • Bewegende objecten in het algemeen

Wanneer je jouw drone video laat maken door Quickworks ben je verzekerd van een professionele aanpak. 

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Is het op jouw locatie, wegens regulering, niet mogelijk om met de drone filmopnames te maken dan hebben we nog een andere optie voor je. Wij kunnen namelijk ook luchtopnames maken vanuit een vliegtuig. Wij beschikken hiervoor over een speciale stellage, waarmee prachtige opnames kunnen worden gemaakt.

De prijs zal je aangenaam verrassen

Luchtopnames vanuit het vliegtuig hebben wij al met succes toegepast in video’s voor onder andere Rietlanden, Van Egmond Potgrond en Adri & Zoon. Luchtbeelden vanuit een vliegtuig, het klink misschien duur. Maar dat valt alles mee. De prijs kan je nog aangenaam verrassen. In alle gevallen schat men het beduidend hoger in dan geoffreerd, dus vraag gerust een offerte aan

Wet en regelgeving rond drone video’s

Gecertificeerd en veilig

Maak je je zorgen over het veiligheidsaspect van drone video’s, en eventuele negatieve effecten op jouw merk? Bij Quickworks hoef je zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn volledig op de hoogte van de wet en regelgeving rond drone video’s. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en onze piloot is in het bezit van een vliegbewijs. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig en onze drone piloot is goed verzekerd. De veiligheid rond het maken van jouw drone video is onze eerste prioriteit.

Zullen we jouw drone opnames bespreken?

Drone offshore inzetten

Wij maakten al drone video’s voor: