Waarom een drone video?

In vogelvlucht

Drone video’s zijn helemaal hot. En dat is niet gek, want filmen met een drone geeft ongekende mogelijkheden. Beelden die onmogelijk leken komen opeens binnen handbereik. Je creëert met een drone video een enorme vrijheid. Van een close-up tot een wijds uitzicht, met een drone video is alles mogelijk. Veel mensen dromen ervan, vliegen als een vogel. Met een drone video bereik je nieuwe hoogten. Vliegen wordt vaak geassocieerd met ambitie, vooruitgang en het verleggen van grenzen. Perfect dus om jouw boodschap sterk neer te zetten. Breng jouw bedrijf op een unieke en spectaculaire manier in beeld met een drone video.

Drone beelden in jouw videoproductie

Vroeger waren drone video’s alleen beschikbaar voor bedrijven met een groot budget. Tegenwoordig zijn drone video’s heel betaalbaar en gemakkelijk in te zetten voor jouw video campagne. In de meeste gevallen combineren we drone beelden met andere filmbeelden zodat het verhaal vanuit meerdere gezichtspunten verteld kan worden. 

“Adembenemende drone beelden laten een onuitwisbare indruk achter…”

Drone video laten maken door Quickworks

Gecertificeerde en ervaren drone piloot

Zowel indoor als outdoor kun je spectaculaire drone video’s laten maken door de gecertificeerde en ervaren drone piloot van Quickworks. Wij zorgen voor het vluchtplan, het scenario en de veiligheid. Onze drone piloot beschikt over de juiste papieren om veilig en professioneel te vliegen.

De mooiste drone beelden

Natuurlijk beschikt Quickworks over de modernste apparatuur en de skills om de mooiste drone opnames te maken in 4K. Ultra HD, ofwel 4K, heeft een 4 keer hogere resolutie dan het veel gebruikte Full HD. Dat betekent dat houw video nog scherper in beeld komt. Naast het maken en monteren van drone video's helpt Quickworks je bij het inzetten van deze beelden. Jouw drone video kan breed worden ingezet, veel media- en marketing doeleinden zijn geschikt. Wij helpen je graag bij het effectief verspreiden van jouw drone video, voor maximaal resultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Drone video laten maken

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Is het op jouw locatie, wegens regulering, niet mogelijk om met de drone filmopnames te maken dan hebben we nog een andere optie voor je. Wij kunnen namelijk ook luchtopnames maken vanuit een vliegtuig. Wij beschikken hiervoor over een speciale stellage, waarmee prachtige opnames kunnen worden gemaakt.

De prijs zal je aangenaam verrassen

Luchtopnames vanuit het vliegtuig hebben wij al met succes toegepast in video’s voor onder andere Rietlanden, Van Egmond Potgrond en Adri & Zoon. Luchtbeelden vanuit een vliegtuig, het klink misschien duur. Maar dat valt alles mee. De prijs kan je nog aangenaam verrassen. In alle gevallen schat men het beduidend hoger in dan geoffreerd, dus vraag gerust een offerte aan

Wet en regelgeving rond drone video’s

Gecertificeerd en veilig

Maak je je zorgen over het veiligheidsaspect van drone video’s, en eventuele negatieve effecten op jouw merk? Bij Quickworks hoef je zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn volledig op de hoogte van de wet en regelgeving rond drone video’s. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en onze piloot is in het bezit van een vliegbewijs. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig en onze drone piloot is goed verzekerd. De veiligheid rond het maken van jouw drone video is onze eerste prioriteit.

Zullen we jouw drone opnames bespreken?

Drone offshore inzetten

Wij maakten al drone video’s voor: