Event video producties

One stop shop

Een evenement organiseren is veel werk, vaak moeten er op het laatste moment nog allerlei dingen geregeld worden. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je zich ook nog moet bezighouden met de video content voor tijdens het event, de apparatuur rondom beeld en geluid, de video opnames of het live streamen van uw event. En dat is precies waarom je voor Quickworks kiest. Wij verzorgen voor je het complete pakket, zodat je zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wij leveren de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Goede en veelzijdige video content 

Het professioneel vastleggen van jouw evenement, bedrijfsfeest, opening, seminar of presentatie vraagt om een vakkundige aanpak. Een evenement is vaak maar eenmalig, alles moet dus in één keer goed vastgelegd worden. Daarom maken wij van tevoren een efficiënt draaiboek, zodat wij alles zo volledig mogelijk in beeld kunnen brengen. Ook een pakkende opening videotrailer, achtergrond video visuals of andere video content ter vertoning tijdens het event, regelen wij voor je.   

Apparatuur verhuur en bemensing

Naast onze professionele video content, camera’s en geluidsapparatuur kunt je bij ons ook terecht voor de huur van allerlei soorten videoschermen/ licht en ander technisch toebehoren. Ter plekke zorgen we ervoor dat alles op tijd klaar staat en tijdens het event zorgen onze professionals voor een vlekkeloze inzet van de apparatuur.

Waarom event videoproducties met QuickWorks

Planmatige aanpak

Optimaal gebruik van budget

In-hous videoproductie

More value for money

One stop shop voor al jouw video's

Event video laten maken door Quickworks

De voordelen

Je kunt met een gerust hart jouw event video’s, live streaming, huur en aftermovie aan ons overlaten. Jouw voordelen:

  • One-stop-shop voor al jouw beeld, visuals en huur van apparatuur
  • Werken met een flexibel en ervaren team
  • Uitsluitend de modernste apparatuur
  • Volledige begeleiding; van advies, scripts, opnames tot oplevering en activering
  • Veel (live) registratie mogelijkheden; filmopnames in 4K, fotografie, timelapse, drone en meer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

je zoekt een partner waar je op kunt bouwen?
Neem contact met ons op

De gehele costumer journey

Wat dacht je bijvoorbeeld van een geweldige mood video die de (potentiële) bezoekers van jouw evenement online of voor aanvang alvast in de juiste stemming brengen? Of heb je een bekend persoon die graag op jouw event zou willen spreken, maar niet aanwezig kan zijn? Wij nemen graag een videoboodschap op, zodat de afwezige toch jouw publiek persoonlijk zijn of haar verhaal kan vertellen. Wissel jouw presentatie af met een uitleg video. Je vergroot de impact van jouw programmaonderdeel en zorgt voor een fijne afwisseling voor jouw publiek.

Event impressie

Trekt meer deelnemers naar jouw evenement

Jouw event is een grote happening, een geweldige ervaring voor iedereen die erbij aanwezig is. Wat zou het mooi zijn om deze ervaring met nog meer mensen te delen. Dat kan met de event impressie video. Laat de deelnemers van jouw event nog even nagenieten, en geef de afwezigen een goede reden om de volgende keer wel te komen…

Mensen willen beleving

Natuurlijk wil je dat jouw evenement uitverkocht is, elke keer weer. Een event impressie video is een geweldig middel om meer deelnemers aan te trekken. Vaak kiezen ze niet enkel om de inhoud van een event. Welke sprekers komen er, hoe is de sfeer, deelnemers kiezen vaak op emotie. Ze willen weten wat ze te wachten staat. Beantwoord al hun vragen in één keer met een korte video impressie. Een creatieve en sprekende video impressie wordt al snel geliked en gedeeld op social media door jouw huidige deelnemers. Er is geen sterker middel om jouw nieuwe deelnemers te overtuigen aanwezig te zijn. 

Live streaming

Jouw event voor groter publiek zichtbaar

Je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken. Of jouw evenement blijkt een daverend succes, maar je hebt plek voor een beperkt aantal mensen. Hoe zorg je er dan toch voor dat de andere geïnteresseerden jouw evenement kunnen meebeleven? Live streaming is hier de oplossing. Bij sportevenementen wordt dit al regelmatig toegepast, zakelijk biedt videostreaming ook diverse voordelen. Video zegt meer dan 1000 woorden. Zend je de beelden van jouw event live uit dan krijgen ze nog een extra dimensie. De kijker heeft onbewust door dat je bij live beelden geen tijd heeft om eventuele foutjes te bewerken. Dit geeft een groot gevoel van authenticiteit. Daarnaast moeten mensen nu kijken. Later terugkijken is niet mogelijk. Door het ‘nu of nooit’ gevoel zal een live videostreaming beter worden bekeken dan een normale video. 

Live registratie, ook voor jouw bedrijf beschikbaar

Twijfel je of live registratie ook binnen jouw budget past? De moderne technieken en apparatuur hebben ervoor gezorgd dat live registratie in veel meer situaties in te zetten is dan vroeger. Ook het uitzenden kan via verschillende kanalen, zoals YouTube live, Facebook live en jouw eigen website. Natuurlijk kijken wij, samen met jouw, welk kanaal het meest geschikt is en past bij jouw bedrijf. De investering voor live registratie valt alles mee. Natuurlijk zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van uw wensen. Maar ook met een kleiner budget is al veel mogelijk. Je kunt het zo gek maken als je wilt, van één enkele camera, meervoudige al dan niet bediende camera’s of timelapse. Bij Quickworks is niets te gek.

Aftermovie

Aftermovie van jouw evenement

Jouw evenement is achter de rug, een zeer geslaagde dag. Iedereen was dolenthousiast. Dat gevoel wil je nog wel een tijdje vasthouden… En dat kan, met de aftermovie! Laat jouw bezoekers, werknemers en sponsors nagenieten van de hoogtepunten van jouw evenement. Grote kans dat jouw aftermovie gedeeld gaat worden via social media kanalen. Daardoor bereikt je meteen een nieuw publiek. Mogelijke deelnemers aan jouw volgende event. Een aftermovie is de ideale manier om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.   

Alles voor jouw evenement

Een evenement vraag veel regelwerk. Wat is er dan handiger dan één leverancier. Bij Quickworks leveren wij het complete pakket. Alle apparatuur rondom geluid en beeld voor jouw event, het opnemen van uw event video’s, sfeerimpressie, live streaming, aftermovie en meer. Wil je jouw evenement tot een succes maken? Neem contact op met Quickworks, wij brainstormen graag met je over de mogelijkheden voor jouw evenement.