Design op maat

Behalve in videoproducties kan je natuurlijk nog meer behoefte hebben aan een vorm van grafisch design. Denk bijvoorbeeld aan een infographic over jouw bedrijf, voor op jouw volgende sales gesprek/vergadering/beurs.

Visueel en inzichtelijk

Beelden zeggen vaak meer dan woorden, en dat geldt niet alleen als het om video gaat. Wil jij op een visueel pakkende manier jouw product of project uitleggen of inzichtelijk maken? Wij helpen je graag. Onze grafisch designer staat voor je klaar!

In onze videoproducties werken wij al veel met grafische elementen in beeld. Ook produceren wij ons eigen digitale Magazine Cinefleur waar wij veel grafisch werk voor maken. Na verloop van tijd kregen wij ook steeds meer vragen van klanten of wij ook andere grafische diensten konden verlenen. 

Leaflets en flyers

Ideaal voor tijdens een salesgesprek, bij de ingang van het kantoor of om uit te delen op een beurs. In een oogopslag alles waar jouw bedrijf, project of product om draait, aandachtig vormgegeven om meteen goed op te vallen. Blijf hangen bij jouw doelgroep!

Folders en brochures

Voor wanneer er weinig tijd is voor een uitgebreide uitleg of wanneer je wil dat jouw klanten, leads of geïnteresseerden nog eens rustig alle informatie door kunnen lezen. Jouw USP's, product overview en bedrijfsidentiteit in een handig mee te nemen formaat. 

Roll up banners

Voor wanneer je een indruk wilt maken die blijft hangen. Sta jij binnenkort op een evenement of beurs en wil je ervoor zorgen dat mensen in één keer geïnteresseerd zijn in wat jouw bedrijf te bieden heeft? Denk dan eens aan het laten ontwerpen van een banner. 

Behoefte aan grafisch design?

Laat het weten!

Benieuwd naar design?

Sta je binnenkort op een beurs je nieuwste product te presenteren? Of wil je een campagne starten en ben je op zoek naar een leuke, beeldende manier om mensen daar meer over te vertellen? Er zijn vele redenen om te denken aan design. De opties op deze pagina zijn slechts enkelen van de mogelijkheden. Benieuwd naar wat jij allemaal met design kan doen? Neem dan contact op. 

Full service