How it's made video

De mensen achter jouw bedrijf

Waarom zou je een how it's made video laten maken van jouw bedrijf? Mensen kopen van mensen, niet van bedrijven. De medewerkers in een winkel of restaurant kunnen het succes van het bedrijf maken of breken. Een goede verkoper in een winkel, die persoonlijk contact maakt met een klant, zal sneller en vaker iets verkopen.  
Geef jouw bedrijf een gezicht met een behind the scenes video. Door een kijkje in de keuken te geven breng je transparant in beeld hoe uw bedrijf in elkaar zit. Laat spontane beelden zien van medewerkers, partners en klanten tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor voelen klanten zich meer betrokken bij uw bedrijf, het geeft ze een goed gevoel.

Transparantie creëren

Een goede behind the scenes video bouwt een vertrouwensband op met jouw doelgroep. Doordat jouw doelgroep jouw bedrijf van zo dichtbij heeft gezien is de stap een stuk kleiner om tot aankoop over te gaan. Transparantie is voor veel mensen een belangrijke voorwaarden voor vertrouwen. Video is hierbij het ultieme hulpmiddel.    

Een effectieve behind the scenes video zorgt voor loyaliteit, met trouwe klanten als gevolg.

Timelapse laat zien hoe het tot stand komt

Met een timelapse video kan de opbouw van een evenement, een naamsverandering op een gebouw of de bouw van een gebouw in beeld worden gebracht. Ook kan met een videoreportage of project video worden getoond hoe je een project aanpakt van a tot z. Dit wekt vertrouwen en biedt je de kans om uw professionele aanpak te laten zien.

Professionele behind the scenes video laten maken

Vaak wordt het effect van een goede ‘making of video’ onderschat. In sommige gevallen is de behind the scenes video zelfs belangrijker dan het uiteindelijke resultaat. Het is daarom zonde om hier weinig aandacht aan te besteden. Of even snel een rommelige video te schieten met een mobieltje.*
Een professionele behind the scenes video laten maken lever je een ijzersterk middel op voor uw reclame campagne. Je kunt bij ons terecht voor unieke, originele en professionele making of video’s in binnen- en buitenland.

De juiste tone-of-voice

Iedere video heeft een eigen strategie nodig. Daarvoor gaan we op zoek naar de kern, het doel van de video. Welke sfeer wil je uitstralen, wie is jouw doelgroep en waar wil je deze video voor inzetten? Door de juiste tone-of-voice en emotie in de video te brengen maken we een echte verbinding met de doelgroep. Zoals bij een project video gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt. Dit zetten we om in unieke beelden waarop jouw bedrijf authentiek naar voren komt.

* Is het niet mogelijk om ons op locatie in te zetten, dan leren wij je graag hoe je zo goed mogelijk filmopnames kunt maken met jouw mobiel. Je stuurt ons vervolgens deze beelden en wij maken daar een mooi eindresultaat van.  

Je wilt kennismaken en jouw case bespreken?
Maak dan een afspraak.

Een behind the scenes video in 5 stappen

Om een professionele behind the scenes video te maken komt er meer bij kijken dan enkel filmen en monteren. Quickworks is een allround videoproductiebedrijf die je graag van a tot z door alle fases heen helpt. Zo kom je tot een mooi en effectief resultaat, waar jouw bedrijf echt iets aan heeft.

Stap 1. Het intake gesprek

Voor we beginnen met filmen bespreken we eerst uitgebreid jouw wensen. Wij willen je en jouw bedrijf goed leren kennen, om zo tot de kern door te dringen. Wat wil je overbrengen in deze video en voor wie is hij bedoeld? Met deze informatie kunnen wij effectief aan de slag.

Stap 2. Het script

Zodra jouw wensen duidelijk zijn werkt onze creative director het script uit, en maken we een voorlopige planning. Deze worden vervolgens aan je gepresenteerd. Indien nodig kunnen wij ook de casting van acteurs en figuranten regelen.

Na jouw goedkeuring van het concept en script beginnen we met het opnemen van de beelden.

Stap 3. De productie

En dan is het de beurt aan onze cameracrew. Alle benodigde beelden worden geschoten. Dit kan bij je op locatie of in onze professionele studio. Wij maken gebruik van de modernste video technieken. Door verschillende opname mogelijkheden, zoals timelapse en drone video te combineren ontstaat een boeiend geheel.

Stap 4.  De post productie

De cameraman kan nog zulke prachtige beelden opnemen, als de editing niet klopt is het weggegooid geld. Een kloppende montage van het beeldmateriaal is uitermate belangrijk. Daarom werken wij alleen met de beste editors.

Stap 5. Oplevering en activatie

Zodra de video, na de correctieronde, helemaal naar jouw zin is wordt deze opgeleverd in het gewenste formaat. Voor een optimaal effect helpen wij je ook graag met het activeren van jouw video content. Jouw behind the scenes video kan zowel online als offline worden ingezet. Maak gebruik van onze video marketing ervaring en zet jouw video uiterst effectief in.

Wil je ook een effectieve behind the scenes video laten maken voor jouw bedrijf? Wij helpen je hier graag mee! Neem contact op voor een kennismaking, we laten ons graag inspireren door jouw case.