Industriële en technische videoproducties

Je kunt veel over jouw bedrijf, project of proces vertellen, maar beelden spreken zoveel meer. In huis combineren we ons inlevingsvermogen, technische kennis en jarenlange ervaring om kwalitatief hoogwaardige video content te produceren. Of het nu om een goede projectfilm, een bedrijfsfilm met een ijzersterk verhaal of een productvideo of wervingsvideo gaat. Wij weten precies hoe we jouw verhaal het beste in beeld kunnen brengen. 

We bieden een full-service dienstverlening. Van idee tot eind resultaat door een team van in-house pro's met alle apparatuur in eigen huis. 

Doelgericht

Aansprekende videoproducties maken is onze passie. Wij begrijpen wat je wilt bereiken, wat jouw doelgroep triggered en gaan daar voor! Wij denken mee over welke soort content het beste aansluit bij jou doel en doelgroep. Of het nu om een video impressie van het nieuwe machinepark of een specifieke project of product video gaat. 

Industriële kennis

Onze cameramannen hebben ruime technische expertise waardoor zij goed inzetbaar zijn op ieder industrieel en technisch project. Ze hebben oog voor het juiste detail en geheel. Veiligheid staat altijd voorop. Daar letten ze op. De juiste afstand maar ook zorgen dat wat in beeld wordt gebracht klopt als het gaat om PMB.  Wij beschikken over VCA en offshore papieren, eigen PBM en drone certificaten.

Flexibel

Er is altijd wel een manier om dingen te laten werken. Bijvoorbeeld een crew van 1 of meerdere personen. Meerdere soorten content maken zoals drone opnames, filmopnames fotografie en timelapse. Project voortgang opnames verspreid over meerdere dagen al dan niet in binnen en buitenland. Daarbij werken wij met korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Veranderingen in de planning? Ook daar weten we mee om te gaan. 

WAAROM SAMENWERKEN MET QUICKWORKS?

One stop shop voor al jouw video's

Technische Expertise

In-house videoproductie

Planmatige aanpak

Optimaal gebruik van budget

Afspraak maken ter kennismaking of meer weten?

Bel of mail ons! 071 333 34 13

Behind the Scenes

“Goed, duidelijk en professioneel. Fijn mee samengewerkt en een mooi eindresultaat neergezet. Onderscheidend in prijs-kwaliteit niveau. Aanrader!”

Daniël Eras | CP Phenolics

Technische en Industriële klanten

Prijsindicaties

Als je hier kijkt krijgen je een idee bij de prijs van een videoproductie, wat we daarvoor doen en een kijkje achter de schermen. Indicaties en voorbeelden hebben we voor je klaar staan.

Bel gerust als je eigen ideeën hebt. We denken graag met je mee het om over de invulling en budget.