Sterke maritieme en offshore video content

Op zoek naar unieke, treffende maritieme en/of offshore content die opvalt bij jouw doelgroep? QuickWorks snapt hoe het werkt en levert een unieke dienstverlenging, speciaal gericht op de maritieme en offshore sector. Wij creëren content voor de perfecte weergave van uw project, altijd met oog voor detail en veiligheid.

Verschillende diensten

QuickWorks is een videoproductiebedrijf met een maritiem en offshore hart. We bieden een full-service dienstverlening, van idee tot eindresultaat en van voorbereiding, de juiste papieren, opnames, montage tot eindproduct. Al dan niet voorzien van graphics en animaties. Overal ter wereld kunnen wij de volgende diensten aanbieden:

  • Filmopnames
  • Timelapse
  • Fotografie
  • Drone video
  • Drone fotografie
  • Vliegtuigopnames
  • Helicopteropnames

Doelgericht

Aansprekende videoproducties maken is onze passie. Wij begrijpen wat je wilt bereiken, wat jouw doelgroep triggered en gaan daar voor! Wij hebben ruime technische expertise waardoor wij goed inzetbaar zijn op ieder maritiem en offshore project. Graag denken we mee over uw maritiem of offshore video project.

Gecertificeerd

Een van onze cameramannen beschikt over alle benodigde offshore papieren zoals OPITO inclusief HUET. Daarnaast beschikt hij ook over VCA papieren en is hij gecertificeerd drone vlieger.

Flexibel

Er is altijd wel een manier om dingen te laten werken. Bijvoorbeeld een crew van 1 of 2 personen. Of op basis van prioriteiten meerdere soorten content maken zoals drone opnames, filmopnames, fotografie en timelapse. Daarbij zijn wij een bedrijf met korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Veranderingen in de planning? Ook daar weten we mee om te gaan. 

WAAROM SAMENWERKEN MET QUICKWORKS?

One stop shop voor al jouw video's

Technische Expertise

In-house videoproductie

Planmatige aanpak

Optimaal gebruik van budget

Onze offshore en maritiem pro's gaan graag voor jou aan de slag!

Mail of bel naar: 071 333 34 13

Behind the scenes

“QuickWorks heeft voor Hollandia Services reeds enkele producties verzorgd, we zijn als Hollandia Services heel tevreden over de wijze waarop QuickWorks haar werkzaamheden aanvliegt en uitvoert. De medewerkers verstaan hun vak en begrijpen welke details voor ons als opdrachtgever belangrijk zijn om opgenomen te worden. Naast de deskundige uitvoering is de flexibiliteit van QuickWorks ook noemenswaardig, bij wijzigingen in uitvoeringsdata/tijdstippen wordt er snel een mouw aan gepast en gezocht naar een oplossing. Al met al dus een tevreden klant.”

Matthijs de Groot | Hollandia Services

Enkele Maritiem, Offshore en Industriële klanten

Prijsindicaties

Als je hier kijkt krijgen je een idee bij de prijs van een videoproductie en waar deze uit is opgebouwd. Indicaties en voorbeelden hebben we voor je klaar staan.

Bel gerust als je eigen ideeën hebt. We denken graag met je mee om over de invulling en budget.