Mood video voor jouw bedrijf

De juist sfeer neerzetten 

Bewegende beelden kunnen sterke emoties oproepen. Een mood video bevat mooie beelden die inspelen op de beleving en emotie van jouw publiek. In sommige situaties wil je graag jouw publiek alvast in de juiste stemming brengen, zoals tijdens het intro van uw presentatie of als sfeermaker op jouw website. Maar ook op beurzen doet de mood video het goed. Hier heeft geluid minder effect en zullen de beelden moeten spreken.

Inspireren

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een instructievideo wil je met deze film jouw publiek niet instrueren maar inspireren, motiveren en activeren. Om jouw boodschap goed over te brengen verdiepen wij ons eerst in jouw bedrijf, jouw doelen, toekomstvisie en communicatievisie.  

Mood video laten maken

Wil je een mood video laten maken voor jouw bedrijf?

Een mooi sfeerbeeld voor op jouw evenement, het perfecte begin van jouw presentatie of het pakkende beeld op jouw website? Dan ben je bij Quickworks aan het juiste adres. Met een goede mood video wordt meteen de juiste sfeer neergezet, je geeft de kijkers een bepaalde emotie waarmee je jouw doelen kunt bereiken.

Beeld en muziek een ijzersterke combinatie

Een mood video bestaat puur uit beelden en geluid of muziek. Er komen geen gesproken teksten in voor. Maar dat maakt de boodschap niet minder duidelijk. Als de mood video goed in elkaar zit komt de boodschap super krachtig over. Quickworks maakt voor je een mood video die jouw bedrijf weerspiegelt, zoals je dat graag ziet.

Zullen we elkaar inspireren en brainstormen over jouw mood video?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer mood video inzetten

Wanneer zet je een mood video in?

Mood video's kunnen op verschillende plekken worden ingezet. Zo noemden we al jouw presentatie, beurs en website. Maar ook evenementen zijn zeer geschikt. Zelfs als bedrijfsfilm kan de mood video worden ingezet. In korte tijd kunnen zo veel mogelijk positieve impressies van jouw bedrijf worden getoond. Vrolijke medewerkers, tevreden klanten en natuurlijk komt jouw product of dienst duidelijk in beeld. Zo kan in een paar minuten een goed gevoel over jouw bedrijf worden overgebracht op jouw doelgroep.

Een moodvideo op maat

Ons team zit vol met creatieve en innovatieve ideeën. Een film die de aandacht trekt, die jouw doelgroep echt raakt. Dat is wat wij voor je willen maken. Daarvoor gebruiken wij de modernste apparatuur. Naast onze professionele filmcamera’s hebben wij ook drones, timelapse en tal van andere apparatuur die wij kunnen inzetten. Onze filmstudio kan worden voorzien van een green screen zodat werkelijk alles mogelijk is. Animatie verwerken in jouw video, ook dat kan! 

Wil je ook een prachtige mood video laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, de koffie staat klaar!