Professionele project video laten maken

Maak impact

Jouw project is klaar, en je bent trots op hoe je het heeft aangepakt en op jouw nieuwe product of service. Dat wil je natuurlijk aan iedereen laten zien. Je kunt tijdens een presentatie van alles vertellen. Maar hoeveel meer impact zou een goede projectfilm maken? Beelden spreken veel meer dan woorden kunnen doen. In één oogopslag laat je jouw publiek zien hoe je van idee naar eindresultaat bent gegaan. Dat spreekt aan, en blijft hangen!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.

De project video in wording

Hoe we het doen

Planmatige aanpak

In-house videoproductie

Experts in storytelling

Preview en aanpassingen

More value for money

Toepassingen van de project video

Opbouw project video

Een professionele project video kan meerdere insteken hebben. Maar meestal laat een project film zien wat de aanleiding was, hoe het hele project is opgezet, wat er tijdens een project gebeurt en wat het eindresultaat cq vervolgstap is. Zo wordt het project op een praktische manier voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een project video is geen reclame video, er wordt een realistisch beeld geschetst. Ook knelpunten tijdens het project kunnen in de project video besproken worden, en hoe je er als bedrijf een positieve draai aan geeft. Een project video laat goed zien waar jouw bedrijf toe in staat is. Je laat jouw autoriteit en professionaliteit zien. Dit komt de conversie ten goede.

Film reeks van uw project voortgang

Ook jouw projectregistratie brengen wij graag in beeld. Een project video kan uit een serie films bestaan. Wij kunnen bijvoorbeeld elke maand een nieuwe update film maken, waarmee je alle betrokkenen op de hoogte houdt. Aan het einde van het project volgt de totaal film die het hele project samenvat. 

Project video van jouw offshore project?

Unieke dienstverlening

Offshore projecten moeten wegens de veiligheid aan strenge eisen voldoen. Een film maken moet dan ook met de grootste zorg gebeuren. Quickworks snapt hoe het werkt en levert dan ook een unieke dienstverlenging, speciaal voor offshore projecten.

Veel ervaring met offshore projecten

Wij hebben uitgebreide ervaring met offshore projecten. Eén van onze cameramannen heeft een brede technische achtergrond en beschikt over de benodigde offshore papieren zoals OPITO including HUET plus Emergency Breathing System en Norwegian Oil and Gas accepted upgrade tot he Norwegian Continental Shelf. Uiteraard beschikt hij ook over VCA papieren. Tevens is hij gecertificeerde drone piloot. Afhankelijk van de omvang, aantal, snelheid en herhalingen van acties en bewegingen kan hij meerdere disciplines tijdens 1 trip uitvoeren. Denk daarbij aan filmopnames, timelapse, die zo nodig weken stand-alone kunnen draaien, fotografie, drone video opnames en drone fotografie. Quickworks is een videoproductiebedrijf met een industrie, maritiem en offshore hart, en dat zie je terug in jouw film.