Timelapse video laten maken

 Een timelapse video laten maken is een mooie toevoeging aan jouw video content. Timelapse video’s kunnen losstaand gebruikt worden voor promotie doeleinden of bijvoorbeeld als achtergrond op jouw website. Maar ze passen ook perfect in een bedrijfsfilm of campagne. Laat een timelapse video maken van jouw transport, evenement, bewegingen of (bouw)projecten en laat zien waar jouw bedrijf voor staat.

“Breng dynamische processen versneld in beeld, samengevat in een spectaculaire timelapse video”

Het laten maken van een timelapse video kan over een periode van enkele minuten, uren of zelfs jaren gemaakt worden. Het is een fantastische manier om bijvoorbeeld jouw bouwproject of evenement in beeld te brengen. Maar ook productieprocessen of natuurbeelden komen prachtig tot hun recht in een timelapse video.

Wanneer je een timelapse video laat maken worden er meerder foto’s of videobeelden opgenomen vanaf dezelfde locatie. Deze beelden worden samengevoegd in een video. Het versnelde effect dat ontstaat laat beelden zien die wij normaalgesproken niet kunnen zien. Het opkomen van de zon, voorbijrazend verkeer, het groeien van een plant, de opbouw van een pand of snel voorbijtrekkende wolken geven een prachtig effect.

Wil je vanuit meerdere hoeken de situatie in beeld brengen? Dat is geen probleem. QuickWorks beschikt over meerdere camera’s die tegelijk ingezet kunnen worden. Tijdens de beeld montage maken we er vervolgens een prachtig geheel van.

Toepassen van timelaps video

Met wat creativiteit zijn de toepassingen van timelaps video’s eindeloos. Iets simpels, als een voorbijdrijvende wolk, wordt iets spectaculairs en boeiends in een timelaps film. Een productieproces of bouwproject op deze manier in beeld brengen geeft een hele nieuwe dimensie aan jouw product of dienst.

Een timelaps video kan losstaand worden toegepast binnen jouw bedrijf en marketing. Maar wij verwerken ook regelmatig stukjes van timelaps video’s in bijvoorbeeld bedrijfsfilms. Deze afwisseling houdt de kijkers geboeid en geven uw video’s een professionele uitstraling.

Enkele toepassingen van timelaps video: 

 • Productieproces in een fabriek
 • Transporten
 • Evenementen
 • De jaargetijden op een bepaalde locatie
 • Bouwprojecten
 • Technische projecten
 • Mensenmassa’s
 • Natuurlandschappen
 • Het drukke dagelijkse leven in steden
 • Bewegingen in het algemeen
 • Sporten en wedstrijden

je hebt een mooi project?
Laat het ons weten!

 

Timelapse camera

Quickworks gebruikt voor het maken van timelapse video 1 of meerdere, hoge resolutie, camera’s. Onze ervaren en professionele cameramensen zien elk project als een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om hoge kwaliteit videobeelden en creativiteit samen te voegen in een video die uw bedrijf op zijn best laat zien.

De timelapse camera’s van Quickworks maken de mooiste opnames, in weer en wind. Het batterij en solar systeem zorgt ervoor dat er over langere periodes opnames kunnen worden gemaakt, ook bij veel bewolking krijgt de camera genoeg stroom om te blijven werken. Een stroom aansluiting is niet noodzakelijk. Zo kunnen we op elke locatie filmen.

Bekijk onze pakketprijzen

Op allerlei manieren kan je je bedrijf presenteren.
Om je daar een inzicht in te geven hebben we 3 pakketten samengesteld:

 • Starter
 • Premium
 • Super

Bel gerust als je eigen ideeën hebt, of als je in plaats van 1 video een serie wilt maken die daarmee oa de sales, marketing en branding kan ondersteunen. Vanuit 1 opnamedag kunnen wij bijvoorbeeld meerdere video's maken. We vinden het tof om met jou over de invulling na te denken.

Timelapse video voor jouw bedrijf

Een professionele timelapse video laten maken voor jouw bedrijf? Quickworks gaat voor het beste resultaat. Daarom beginnen wij altijd met een gedegen voorbereiding, planning en een kloppend script. Daarna zetten wij onze hoogwaardige camera’s in om de mooiste beelden op te nemen.

In de post-productie screenen wij al het materiaal. We kunnen de beelden in zijn geheel verwerken of de beste stukken combineren met de andere beelden, zodat de video precies vertaald wat je wilt zeggen.

Is de video klaar dan helpen wij je hem op effectieve wijze in te zetten, zowel online als offline. Zo levert de timelapse video jouw bedrijf optimale resultaten, en een zo groot mogelijke impact op jouw doelgroep. 

Op zoek naar een geweldige video content agency? Neem vandaag nog contact met ons op!