De kracht van video marketing

Iedereen kijkt video

Het merendeel (52%) van de marketingprofessionals zegt dat video content de beste ROI (rendement op investering) geeft van alle vormen van content. Slim ingezette video marketing is daarom een zeer krachtige speler binnen jouw bedrijf. Gemiddeld kijken we per dag bijna 10 uur naar verschillende beeldschermen. En we kijken liever naar beeld, dan naar tekst. 

“Het inzetten van video marketing is dus eigenlijk niet meer dan logisch.”

Een goed verhaal slim verspreid

QuickWorks is jouw specialist in video marketing. Zonder goede strategie is video marketing zinloos. Elke film heeft een goed verhaal nodig, een uitstekend productieproces en een gedegen video activatie. Daarom gaat QuickWorks verder dan alleen videoproductie en verzorgt jouw gehele video marketing van begin tot eind.

Voordelen van een videostrategie

Planmatige aanpak

Optimaal gebruik van budget

Commercieel succesvolle content

Totale customer journey beïnvloed

Gericht en vindbaar

Waarom een video strategie

Een goede video strategie zorgt voor een optimaal effect van de ingezette video’s. Je wilt uiteraard iets bereiken met de video’s die je inzet voor jouw bedrijf. Naamsbekendheid, oftewel branding, leads, sales of instructie zijn enkele van de doelen die je kunt hebben. Hiervoor is een goed doordachte video strategie nodig. Wanneer QuickWorks aan de slag gaat met jouw video strategie kijken wij naar het complete plaatje. Als uitgangspunt nemen wij jouw huidige marketing strategie, om van daaruit de verschillende onderdelen van de video strategie te ontwikkelen. Aan de hand van deze informatie wordt de perfecte video content gecreëerd. Uiteraard ondersteunen wij deze met een goede video activatie. Onderdelen van de video strategie zijn:

  • Kijkers profielen maken
  • Customer journey ontwikkelen
  • In kaart brengen van de concurrentie
  • Te produceren video content vaststellen
  • Activatie plan opstellen
  • Video platform(en) kiezen
  • Richtlijnen uitzetten
  • Succescriteria stellen

3H Model -> Hero, Hub, Help

HERO

Jou ‘Go-Big’ moment. Ideaal om OPGEMERKT te worden.

Altijd de juiste video, op elk kanaal