One stop shop voor videoproducties

One stop shop 

Wij zijn voor onze klanten de one stop shop voor alle mogelijke soorten videoproducties. Van corporate video tot instructie video en van drone video tot commercial. Ons creatieve in-house productie team regelt alles wat daarbij komt kijken. Jij kunt met onze professionele videoproducties de complete customer journey beïnvloeden, sturen, en jouw boodschap helder laten overkomen.

Alle zorg uit handen

QuickWorks neemt je alle zorg uit handen van idee tot oplevering. Ook de casting van acteurs, figuranten en locaties verzorgen wij met veel plezier. Wij adviseren je graag persoonlijk over welke video content strategie het beste past bij jouw budget en doelen.       

Wat onderscheid ons

More value for money

In-house creatievelingen

In-house videoproductie

Experts in storytelling

One stop shop voor al jouw video's

Wat we doen

All-round videoproductiebedrijf

Quickworks is een all-round videoproductiebedrijf met alle disciplines in eigen huis. Dat betekent dat wij je helpen jouw publiek effectief te bereiken. Of je nu een onderscheidende bedrijfsfilm wilt laten maken of een langdurige samenwerking aan wilt gaan om vanuit een doordachte videocontent strategie te gaan van creatie naar activatie, wij werken met passie aan jouw project.

Passie voor storytelling

Quickworks heeft een passie voor storytelling. En verhalen zijn exact waar jouw doelgroep van houdt. Precies de juiste emotie oproepen, tot de kern van de boodschap komen. Dat komt aan en blijft hangen. Of je jouw doelgroep nu wilt inspireren, trainen of entertainen, jouw video heeft een ijzersterk verhaal nodig. Met onze creatieve denkkracht en jarenlange productie ervaring weten wij precies de juiste snaar te raken. Voor de grootste impact geven wij je graag advies over de on- en offline verspreiding. Zoek je een videoproductiebedrijf, dat jouw alle zorg uit handen neemt? Neem contact met ons op!

Je wilt sparren over jouw video content strategie? 
Dat doen we graag!

Visual Storytelling