One stop shop voor videoproducties

One stop shop 

Wij zijn voor onze klanten de one stop shop voor alle mogelijke soorten videoproducties. Van corporate video tot instructie video en van drone video tot commercial. Ons creatieve in-house productie team regelt alles wat daarbij komt kijken. Jij kunt met onze professionele videoproducties de complete customer journey beïnvloeden, sturen, en jouw boodschap helder laten overkomen.

Alle zorg uit handen

QuickWorks neemt je alle zorg uit handen van idee tot oplevering. Ook de casting van acteurs, figuranten en locaties verzorgen wij met veel plezier. Wij adviseren je graag persoonlijk over welke video content strategie het beste past bij jouw budget en doelen.       

Wat onderscheid ons

One stop shop voor al jouw video's

In-house creatievelingen

Experts in storytelling

In-house videoproductie

More value for money

Maak een afspraak voor een inspiratie sessie over jou digitale magazine of brochure

Neem contact op

Visual Storytelling

“Quickworks heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt. Het was een erg prettige samenwerking, ze denken goed mee en geven ruimte voor je eigen ideeën. Ik ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Ondertussen heb ik al meerdere complimenten gekregen van prospects die de film bekeken hebben. Erg geslaagde video!”

Remco Dekker | PSA-professional

Prijsindicaties

Krijg een idee bij de prijs van een videoproductie. We laten je zie wat we daarvoor doen en geven je een kijkje achter de schermen. Indicaties voor zzp'ers, mkb, corporates en merken hebben we voor je klaar staan. Wel zo handig, want soms is een eenmanszaak net zo groots in zijn uitingen als een merk. 

Bel gerust als je eigen ideeën hebt. We denken graag met je mee over de invulling en budget.

Bekijk onze prijsindicaties