One stop shop voor videoproducties

Wat we doen

All-round videoproductiebedrijf

Quickworks is een all-round videoproductiebedrijf met alle disciplines in eigen huis. Dat betekent dat wij jouw van a tot z helpen jouw publiek effectief te bereiken. Of je nu een onderscheidende bedrijfsfilm wilt laten maken of een langdurige samenwerking aan wilt gaan om vanuit een doordachte videocontent strategie te gaan van creatie naar activatie, wij werken met evenveel passie aan jouw project.

Passie voor storytelling

Quickworks heeft een passie voor storytelling. En verhalen zijn exact waar jouw doelgroep van houdt. Precies de juiste emotie oproepen, tot de kern van de boodschap komen. Dat komt aan, en blijft hangen. Of je jouw doelgroep nu wilt inspireren, trainen of entertainen, jouw video heeft een ijzersterk verhaal nodig. Met onze creatieve denkkracht en jarenlange productie ervaring weten wij precies de juiste snaar te raken. Voor de grootste impact geven wij je graag advies over de on- en offline verspreiding. Zoek je een videoproductiebedrijf, dat jouw alle zorg uit handen neemt? Neem contact met ons op!

Je wilt sparren over jouw video content strategie? 
Dat doen we graag!

Wat onderscheid ons

More value for money

In-house creatievelingen

In-hous videoproductie

Experts in storytelling

One stop shop voor al jouw video's

Waarom audiovisuele content

Essentieel binnen jouw marketing mix

Marketingprofessionals zijn erg enthousiast over het toepassen van audiovisuele content binnen de marketing. Zo’n 52% zegt zelfs dat video content de beste ROI (rendement op investering) geeft van alle content. Bedrijven en merken zijn erg tevreden over hun investering in video, 82% vindt dat hun video succesvol of zelfs zeer succesvol is.

Mooie cijfers

Video is ideaal om op internet in te zetten. In deze gehaaste wereld herinnert 80% van de internetgebruikers zich een video advertentie van de afgelopen 30 dagen. Daar wil je natuurlijk bij zitten. In de marketingwereld maakt al zo’n 91% gebruik van online video content. Dus gebruik je nog geen audiovisuele content in jouw bedrijf? Dan loopt je waarschijnlijk een belangrijk deel van jouw doelgroep mis.