Videoproductiebedrijf QuickWorks voor al jouw videoproducties

Ben je op zoek naar een videoproductiebedrijf dat jou op het gebied van video-marketing compleet kan ontzorgen? En waarbij een video niet ‘gewoon goed' is, maar echt een wauw-factor heeft? Dan ben je bij QuickWorks aan het juiste adres! Ons team van experts creëert namelijk met succes al jouw videoproducties en staat voor meer dan 100% voor je klaar. Op deze pagina lees je meer over ons bedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen.

QuickWorks, jouw ideale videoproductiebedrijf!

Als videoproductiebedrijf zijn wij voor onze klanten de one stop shop voor alle mogelijke soorten videoproducties. Van corporate film tot instructie video en van drone video tot commercial. Met onze professionele videoproducties kan jij de complete customer journey van jouw doelgroep beïnvloeden, sturen, en jouw boodschap helder laten overkomen.

Succesvolle video-marketing

QuickWorks is een videoproductiebedrijf en videomarketingbureau in één. Met onze ruime ervaring in zowel videomarketing als productie kunnen wij je gericht advies en begeleiding bieden, van concept tot videoproductie en video activatie. Wij geven je advies en tips voor de optimale inzet van de videoproducties die wij voor jou maken. Wil jij zeker weten dat je dankzij de videoproducties die je laat maken jouw doelstellingen gaat behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Alle zorg uit handen

Als videoproductiebedrijf regelen wij alles wat er komt kijken bij het maken van een goede video. Denk hierbij bij het neerzetten van een goede marketingstrategie tot het opstellen van een tijdsplanning. Door onze ervaring en expertise kunnen wij jou van idee tot oplevering compleet ontzorgen. Ook de casting van acteurs, figuranten en locaties verzorgen wij met veel plezier. Wij adviseren je graag persoonlijk over welke video content strategie het beste past bij jouw bedrijf, budget en doelen. Zodoende begeleiden wij jou stap voor stap naar een geslaagd eindresultaat.

Onze vijf succes factoren

One stop shop voor al jouw video's

In-house creatievelingen

Experts in storytelling

In-house videoproductie

More value for money

“Quickworks heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt. Het was een erg prettige samenwerking, ze denken goed mee en geven ruimte voor je eigen ideeën. Ik ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Ondertussen heb ik al meerdere complimenten gekregen van prospects die de film bekeken hebben. Erg geslaagde video!”

Remco Dekker | PSA-professional

Welke videoproducties verzorgen wij?

Bij dit videoproductiebedrijf kun je terecht voor uiteenlopende video’s. Hieronder lichten we video’s toe die wij kunnen produceren. Het complete overzicht vind je onderaan deze pagina. Wil je weten of er een andere productie mogelijk is? Neem dan contact met ons op, want wij denken graag met je mee.

Corporate film

Een corporate film is een video waarmee je jouw bedrijf, missie, visie en bedrijfscultuur goed in beeld kunt brengen. Wil je jouw bedrijf goed presenteren aan nieuwe medewerkers, zakelijke partners of potentiële klanten? Dan kun je dat perfect met een corporate film doen.

Instructie video

Een instructie video is een perfect middel om complexe verhalen duidelijk en snel uit te leggen aan de doelgroep. En doordat mensen gemiddeld 80% onthouden van wat ze zien, is een video een hele effectieve manier om mensen te instrueren.

Bedrijfsfilm

Een goede bedrijfsfilm brengt niet alleen goed jouw bedrijf in kaart, maar wekt ook vertrouwen op. Doordat je met zo'n video een goede indruk op jouw (potentiële) klanten achterlaat, is de kans groot dat zij na het bekijken ervan tot actie overgaan.

Promotiefilm

Een goede promotiefilm maakt echt indruk op jouw doelgroep en zorgt ervoor dat klanten tot actie overgaan. Een film met de juiste beelden, ondersteund door het juiste geluid, zal jouw kijkers overtuigen om een product of dienst bij je af te nemen. Gebruik de video bijvoorbeeld voor het lanceren van producten en/of het creëren van een grotere naamsbekendheid. Wij zorgen ervoor dat jouw promotiefilm zal opvallen tussen de concurrenten.

Drone video

Tegenwoordig zijn drone video's helemaal hip. En dat is natuurlijk niet zo gek, want met drones kun je prachtige beelden maken die zonder een drone onmogelijk te maken zijn. Filmen met een drone geeft dan ook ongekende mogelijkheden en zorgt voor prachtige beelden. Laat bijvoorbeeld een drone video maken om jouw bedrijf, product, dienst of evenement spectaculair in beeld te brengen.

Mood video's

Een mood video bevat mooie beelden die inspelen op de beleving en emotie van jouw doelgroep. Wil jij jouw doelgroep in de juiste stemming brengen? Dan kun je dat met deze video erg goed doen! Met deze video kun je mensen namelijk inspireren, motiveren en activeren. Gebruik de video bijvoorbeeld als intro van een presentatie en/of zet de video op jouw website neer.

Branded video content

Bij branded video content breng je op een subtiele manier jouw merk naar buiten. De kijker moet niet het gevoel hebben dat hij naar een commercial kijkt, maar vooral door de video worden geamuseerd. In een branded video kun je bijvoorbeeld goed laten zien dat je als bedrijf begaan bent met maatschappelijke kwesties of goede doelen. Wanneer je branded video content goed inzet, kun je het imago van jouw bedrijf een enorme boost geven.

Timelapse

Een timelapse is een fantastische manier om bijvoorbeeld jouw bouwproject of evenement in beeld te brengen. Ook productieprocessen of natuurbeelden komen prachtig tot hun recht in een timelapse video. Een timelapse is namelijk een video dat bestaat uit meerdere foto's of videobeelden die op dezelfde locatie zijn opgenomen. Deze beelden worden versneld na elkaar afgespeeld, waardoor er dingen te zien zijn die wij normaal gesproken niet kunnen zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bloeiende bloem, de opbouw van een pand of het opkomen van de zon. Het resultaat is een prachtige video die je voor diverse doeleinden kunt inzetten.

Weten hoe we van jouw verhaal een sterk film verhaal maken?

Neem contact op voor een goed verhaal!

Prijsindicaties

Uiteraard is het wel zo fijn om te weten hoeveel een videoproductie kost wanneer je deze bij dit videoproductiebedrijf onderbrengt. Echter is het maken van een video maatwerk, waardoor wij geen exacte prijzen kunnen noemen. Toch kunnen we wel alvast een aantal indicaties geven. Bekijk onze prijsindicaties op deze pagina.

Wil jij jouw videoproducties bij dit videoproductiebedrijf onderbrengen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij leren je graag kennen!