Visual storytelling

Wij maken van een goed idee een onvergetelijk verhaal.

Video is het middel voor visual storytelling. Je laat jouw authenticiteit zien, de kijker ziet, ervaart en voelt waar je als bedrijf voor staat. Ze voelen zich begrepen, geïnspireerd en verbonden met jouw bedrijf. Was storytelling vroeger nog in geschreven teksten, nu is het visueel. Mensen zijn visueel ingesteld. Daarom kijken ze graag naar video, het is sneller en het prikkelt de emoties. QuickWorks maakt van een goed idee een onvergetelijk verhaal. 

Verrassend en uniek

Als video agency maken wij het liefst audiovisuele producties met een ijzersterk verhaal. Een verhaal waar de kijker geboeid naar blijft kijken omdat het authentiek is. Een goed verhaal is verrassend en uniek. Er gaat een uitgebreide voorbereiding aan vooraf, geen verhaal zonder goede opbouw. Visual storytelling geeft je alle mogelijkheid om in te spelen op de emoties van jouw publiek. En dat is juist wat een verhaal succesvol maakt. Houdt het spannend en interessant, maar laat genoeg ruimte voor verbeelding…

Storytelling zit in onze genen

In-house creatievelingen

Experts in storytelling

Commercieel succesvolle content

Totale customer journey beïnvloed

One stop shop voor al jouw video's

Waarom storytelling toepassen in jouw video

Mensen zijn gek op verhalen
Een verhaal blijft je bij. Al sinds het begin der tijden vertellen mensen elkaar verhalen. Het is dan ook niet meer dan natuurlijk om visual storytelling toe te passen in jouw video’s.

Meer betrokkenheid
Geef jouw bedrijf een gezicht met het juiste verhaal. Visual storytelling pakt direct de aandacht van de kijker, en houdt deze vast. De kijker kan zich identificeren met jouw bedrijf en voelt zich betrokken.

Blijvende indruk 
Verhalen laten een blijvende indruk achter. In sommige situaties schiet je opeens een verhaal te binnen. Verhalen zijn gekoppeld aan emoties. Hoe heftiger de emotie, hoe sterker en levendiger het verhaal wordt opgeslagen. Door visual storytelling te gebruiken plant je jouw verhaal stevig bij jouw doelgroep. je gaat de connectie aan en maakt van een kijker een trouwe klant.  

Bouw jouw merk
Mensen kopen liever van mensen dan van bedrijven. Door jouw bedrijf een merkidentiteit te geven word je persoonlijker. Steeds staan voor dezelfde waarden, doelen en passies geeft een vertrouwd gevoel. Jouw doelgroep zal zich steeds meer gaan herkennen in de verschillende video uitingen van jouw bedrijf. Loyale klanten zijn het resultaat.

Wil je visual storytelling toepassen binnen jouw video marketing strategie? Wij vertellen graag jouw verhaal! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.