Een video vlog is fun om naar te kijken en te maken

Wil je meer betrokkenheid bij jouw bedrijf of 'case'?

Dan is een vlog iets voor jou! In de vlog serie Vlog uit de Kas van Glastuinbouw Nederland, nemen jongeren je mee de kas in. Zo maken ze andere jongeren enthousiast voor de glastuinbouw. Deze succesvolle campagne loopt inmiddels alweer een aantal jaar.

Met een vlog kan je iedere doelgroep, jong en oud bereiken

Met een vlog video kan je op een leuke en informele manier jouw doelgroep bereiken. Een kijkje achter de schermen of de laatste ontwikkelingen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als onderdeel van een campagne of als losse update? Gericht op jongeren of volwassenen? Een vlog is een uniek middel binnen jouw marketing.

Samenwerken op de manier die bij jullie past

Natuurlijk maken we de video vlogs graag voor je van a to z. Van concept, opnames tot de edit kunnen we voor je maken inclusief de vlogger als dat nodig is.

Wil je de leukste beelden hebben maar deze wel zelf maken? Denk dan eens aan onze workshop 'filmen met je mobiel'. In een workshop van een paar uur leren wij je de ins en outs van een video maken met jouw mobiel. Vervolgens regel jij de beelden en doen wij de montage! Met name voor 'vluchtige' content een ideale manier van samenwerken.

Professionele vlog of andere video content gewenst?

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!