Voorlichtingsfilm

Een voorlichtingsfilm die uw publiek laat nadenken

Een voorlichtingsfilm kan de kennis, houding en het gedrag omtrent een onderwerp sterk beïnvloeden. Maak mensen bewust van een bepaald probleem, laat ze nadenken en help ze de juiste beslissing te nemen. De voorlichtingsfilm neemt binnen uw bedrijf een belangrijke rol in als het gaat om doelen behalen. Beelden spreken veel krachtiger dan woorden. Een goede film speelt in op de emoties van de kijker. En emoties zijn nodig om effectieve houding en gedrag veranderingen teweeg te brengen.   

De voorlichtingsfilm die verschil maakt

Een indrukwekkende voorlichtingsfilm kan het verschil maken voor uw doelgroep. Voor (semi) overheden en ministeries is een voorlichtingsfilm dé manier om veiligheidscampagnes en overheidsvoorlichting bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Ook in het bedrijfsleven doet de voorlichtingsfilm het goed, denk bijvoorbeeld aan de farmaceutische industrie. In een voorlichtingsfilm wordt een klant niet overgehaald een bepaald product te kopen, maar op weg geholpen om de juiste beslissing te nemen, op basis van objectieve informatie. Vaak worden deze filmpjes gemaakt in samenwerking met artsen en patiëntenorganisaties, wat de geloofwaardigheid nog meer versterkt.

Non profit voorlichtingsfilms

De voorlichtingsfilm die jouw cliënt geruststelt

Voorlichtingsfilms zijn uitermate geschikt voor non profit organisaties zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en ambulancediensten. Een goede voorlichting over een te volgen behandeling is ideaal om te laten zien wat er gaat gebeuren. Je geeft jouw cliënt letterlijk een kijkje in de toekomst. Dat kan een hele geruststelling zijn en scheelt veel vragen, waarmee je jouw personeel ontlast. 

Breng jouw goede doel in beeld

Goede doelen kunnen hun boodschap kracht bijzetten met een goede voorlichtingsfilm. Een maatschappelijk probleem, waar maar weinig mensen aandacht aan geven, kan op deze manier onder de aandacht worden gebracht. Mensen gaan erover nadenken en worden emotioneel betrokken bij de problematiek. Met een indrukwekkende non profit video vergroot je de kans dat mensen zich willen inzetten voor uw goede doel.  

Waarom QuickWorks

Een geweldige infomercial, of indrukwekkende voorlichtingsfilm voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op, wij laten graag de mogelijkheden zien.

Infomercial

Infomercial laten maken

Breng jouw product of dienst op een slimme manier onder de aandacht met een infomercial. Deze mix van informatie en commercial is een effectieve manier om te werken aan publiciteit en naamsbekendheid. Een goede infomercial bevat precies de juiste formele informatie, met een subtiel verwerkte commerciële boodschap.

Quickworks is een professioneel video bedrijf, wij weten precies hoe we jouw product of dienst zo goed mogelijk onder de aandacht moeten brengen. Een infomercial is een doordacht middel, de perfecte combinatie tussen een promotievideo en een productvideo.

Reclames worden vaak genegeerd of doorgespoeld. Maar jouw potentiële klant wil wel graag meer informatie over het product of de dienst voor hij of zij tot aanschaf overgaat. De infomercial is het perfecte middel om uw doelgroep te voorzien van de informatie waar ze naar op zoek zijn.   

Doelgerichte infomercials

Infomercials die jouw publiek graag willen zien

Jouw product of dienst biedt de oplossing voor een probleem. Wellicht zelfs een probleem waarvan jouw doelgroep zich (nog) niet bewust was, of zich al bij neergelegd had. Neem bijvoorbeeld zonnebrandcrèmes. Er zijn maar weinig mensen die ze graag gebruiken, maar het is belangrijk de huid tegen de zon te beschermen. In een infomercial kunt u de kijker wijzen op de ‘problemen’ en frustraties die de huidige crèmes met zich meebrengen. Zoals lastig aanbrengen en het plakkerige en onaangename gevoel dat ze achterlaten. Een geaccepteerde frustratie van veel mensen.

Nu laat je, in jouw infomercial, zien dat het ook anders kan. Jouw product heeft geen van deze nadelen en doet zelfs nog meer. Dat spreekt jouw doelgroep aan, er is een oplossing voor een probleem dat ze eerder geaccepteerd hadden. Een subtiele vermelding van de productnaam en verkooppunten is voldoende om de kijker tot aankoop over te laten gaan. Een infomercial geeft je de mogelijkheid om interesse op te wekken bij jouw klanten, en daardoor meer verkopen te realiseren.

Behaal jouw doel met een infomercial

Een infomercial duurt vaak langer dan een gewone commercial. Je kunt dieper ingaan op uw product of dienst. Met het juiste team kan je een film neerzetten die het gewenste resultaat behaalt. Je zult de aandacht van het publiek vast moeten houden, en de geloofwaardigheid hangt af van vele factoren. Quickworks weet precies hoe een overtuigende infomercial in elkaar moet zitten.

Wij hebben een breed netwerk en kunnen voor je de casting van bekende of minder bekende acteurs of figuranten regelen. De tone of voice moet kloppen en jouw doelgroep moet zich aangesproken voelen om het gewenste effect te bereiken. Wil je een pakkende infomercial voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op!