Workshop filmen met je mobiel

Workshop programma

De workshop bestaat uit een zowel de theorie als het geleerde in de praktijk brengen. Filmen is iets visueels en daarom maken we het lekker beeldend voor je. Na de ontvangst vertellen we aan de hand van online voorbeelden wat de do en don'ts zijn.

We zetten jou samen met een andere workshop deelnemer aan het werk om 1 of meerdere praktijk opdrachten te doen. Na de pauze gaan we elkaars beelden bekijken en geven we tips en tops. We sturen je niet met lege handen weg. Na afloop ontvangen jullie een pdf met de belangrijkste tips en een certificaat.

Prijsopgave workshop?
Bel of mail!

Deelname mogelijkheden

Hoe deelnemen
We bieden je meerdere mogelijkheden om de workshop te volgen:

  • Als deelnemer op 1 van de open inschrijvingen
  • Met je team en / of collega's
    • Dit kan zowel bij QuickWorks als bij jou op het bedrijf

De open inschrijvingen zijn altijd in house bij QuickWorks. Zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte om te oefenen in de praktijk.

Samen de workshop volgen loont
Samen loont op meerdere manieren. Kom je met 1 of meerdere collegae dan kan je samenwerken tijdens de workshop en elkaar erna ook stimuleren om ermee aan de gang te gaan. Iedere collega die je meeneemt krijgt 10% korting en jij natuurlijk ook. Wil je er een workshop waaraan alleen jou bedrijf deelneemt, dan stemmen we de workshop helemaal af op jullie situatie. Daarbij is dit per deelnemer financieel ook de aantrekkelijkste manier om deel te nemen. Vraag vandaag nog de prijsopgave aan.

Onze pro's gaan met jou aan de slag