Vraag

Van twee unieke Dutch Health producten een video impressie en fotografie. Dutch Health, ontwerpt, maakt en integreert gespecialiseerde functionele oplossingen wereldwijd. Van water ambulances tot complete ziekenhuizen.

Productie

In de werkplaats op Urk hebben we de eerste productie gemaakt. Dit betrof de tailormade bloedbankbus voor Jordanie. Het tweede project was ook bij Urk op het IJsselmeer. Dutch Health heeft 15 SAR speedboten aan Bangladesh geleverd. Filmopnames zijn met de drone gemaakt. De fotografie deels met de drone en met de handcamera.

Resultaat

Promotie video

Lekker genieten van een vakantie of een paar dagen aan het Katwijkse strand? Of liever gezegd op het strand. QuickWorks heeft dat heerlijke strand gevoel gevangen in een viertal korte promotie video's met ieder een eigen thema. Toekomstige bezoekers komen zo alvast helemaal in de stemming om hun vakantie door te brengen in Katwijk aan Zee. In korte tijd zijn deze sfeerimpressies al vele duizenden keren bekeken op Youtube. Een van de films zelfs al bijna 50.000 keer!

Videoproductie in korte tijd

Deze videoproducties zijn allen in 1 tot 2 weken gecreëerd. Flexibiliteit was geboden want we wilden natuurlijk wel de zon zien schijnen tijdens de filmopnames. Op www.kust.nu zijn alle vier de promotie video's te bekijken en kunt u meer informatie vinden over deze strandhuisjes.

“Veel Youtube hits, leuke reacties en boekingen!”

Carin Schuitemaker | Kust.nu