Vraag

Royal Lemkes is één van de meest vooruitstrevende bedrijven in de sierteeltsector. Ze hebben het aangedurfd om hun lange termijn visie, op een vernieuwende manier visueel te verbeelden. Al eerder hebben we als QuickWorks mooie producties voor Royal Lemkes mogen creëren. Dit was de grootste uitdaging tot nu toe. We kregen met technieken te maken die nog volop in ontwikkeling zijn.

Productie

Iets wat alleen in hoofden zat heeft QuickWorks gevisualiseerd. Voorbereiding is het halve werk en dat gold ook voor dit script. In de VR wereld bevindt men zich in de presentatieruimte van Royal Lemkes. Daar krijgt men op een scherm een introductie op de sierteeltsector, waarna vervolgens verplaatst wordt naar de toekomstwereld van Royal Lemkes. Het is een combinatie geworden van 360 graden, drone-beelden, filmbeelden en 3D animatie.

Resultaat

Met deze uitdagende VR, animatie en 360 film hebben wij als QuickWorks laten zien wat we in huis hebben. Daarvoor uiteraard grote dank aan Royal Lemkes. De succesvolle premiere vond plaats voor een buitenlands gezelschap in de presentatieruimte van Royal Lemkes. Op YouTube en Vimeo is de film ook met VR-bril te bekijken. Klik daarvoor op het bril-icoontje en zet de film in de hoogste resolutie.