Waarom QuickWorks

Uitdaging > Wij zijn gek op uitdagingen. Een video die ‘gewoon goed’ is, is voor ons niet goed genoeg. Wij gaan voor video’s die een echt Wauw!! gevoel geven.

Trots
> Wij zijn graag trots op ons werk en daarom gaan wij altijd voor het beste resultaat! Een bedrijfsfilm of een complete video campagne, wij zijn niet tevreden totdat jij dat bent.

Talent 
Mensen met allerlei talenten die graag met andere samenwerken maken een bedrijf bijzonder. Met de juiste combinatie ontstaat er keer op keer een mooi resultaat.

Interesse
 > Wij willen alles van je weten. Want alleen dan kunnen wij video content maken die precies uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. 

Ontzorgen > Meedenken, storytellingvideomarketing en effectieve mooie videoproducties zijn onze passie! Jouw verhaal komt aan bij de doelgroep. Da's weer een zorg minder.

Uniek > Wij brengen jouw verhalen ijzersterk over, koesteren onze relaties en hebben een gedreven productieteam dat je met raad en daad bijstaat. De onderlinge samenwerking en interactie met onze klanten maakt ons volgens vele relaties uniek.

Daarom samenwerken met QuickWorks

Uw succes is ons succes

Voor een goede samenwerking is een klik nodig. Het gevoel dat je in goede handen bent. Dat de neuzen dezelfde kant op staan, hetzelfde doel nagestreefd wordt. QuickWorks wordt voor even, of voor langere tijd, onderdeel van jouw team. Jouw succes is ons succes. Samen iets moois maken, de verbinding leggen en mensen een gave beleving geven. Dat is toch het mooiste wat er is?

Passie > Videoproducties zijn onze passie. Wij gaan altijd vol enthousiasme aan de slag.

Ongecompliceerd > Er is altijd een manier om dingen te laten werken.

Creatief > Jouw verhaal op een unieke manier vertalen tot een succesvolle campagne, keer op keer.

Direct > De lijnen binnen ons team zijn kort, zo komt alle informatie op de juiste plek terecht.

Doelgericht > Wij begrijpen wat je wilt bereiken, en gaan daar dan ook vol voor. Projectmatig werken zit in ons DNA.

Onze klanten zijn onder andere

Het QuickWorks team

Houdt van kennismaken, ontwikkelingen en brainstormen. Gaat soms wat snel, nou meestal... Ziet altijd kansen voor een sterke content strategie. Koestert bestaande relaties en vindt iedere nieuwe klant een reden voor een feestje.

Johanna Snel

Accountmanager | Eigenaar
jsnel@quickworks.nl
06 - 388 28 338

Wij noemen hem "De Meester". Houdt van goede spullen, kwaliteit en strakke projectvoering. Gaat voor het beste verhaal en shot. Als hij in de flow zit kun je hem beter niet storen. Ultieme ontspanning op het werk is foute Youtube zangers kijken met de boys. Ultieme doel is altijd leveren boven verwachting.

Christiaan JB Snel

Creative director | DOP | Eigenaar
info@quickworks.nl
071 - 408 58 27

"Zo, da's een goede op productie" of "die zit er wel strak op zeg". Dat horen we geregeld over Kim. Onze kanjer op productie, projectplanning en backoffice. Ze doet de voorbereidingen, bewaakt de deadlines en zorgt ervoor dat er altijd voldoende ham is voor de tosti's en goede koffie.

Kim van Schooten

Producer | Back office
kvschooten@quickworks.nl
06 - 245 31 603

Altijd relaxed en gefocust. Zie je hem op zijn sokken naar het koffie apparaat lopen, dan weet je dat hij helemaal in de zone is. Graag bedenkt hij samen met 'De Meester' speciale shots. Maar ook color grading, after effects en lekker eten zijn helemaal zijn 'ding'.

Patrick Duijndam

Cameraman | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

De mooiste online magazines, die gaat deze topper prachtig vormgeven en van content voorzien. Magazines waar je voor gaat zitten, de de kijkende lezer helemaal gaan pakken. Boordevol visuele storytelling. Waar video content natuurlijk een grote rol zal spelen.

Victoria Zondervan

Vormgever | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Judith Ritsema

Junior producer
jritsema@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Onze social en communicatie kanjer. Zorgt ervoor dat QuickWorks van zich laat horen op LinkedIn, Youtube, FB en Insta. Maakt de mooiste mailing campagnes en draait haar hand niet om voor een interessante blog. Vloggen, whitepapers enz. ze kan het allemaal.

Sandra Duijndam

Content marketeer
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Kyra Kanbier

Stagiaire post productie
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Geïnteresseerd in de diensten van QuickWorks? Tof!

Neem contact op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Locatie QuickWorks

Historisch pand

Sinds de zomer van 2014 is QuickWorks gevestigd op een uitstekend bereikbare en prachtige locatie in Rijnsburg. De gerestaureerde bollenschuur biedt je een ware beleving. Onze moderne film studio is gerealiseerd op de plaats waar in de jaren ’20 van de vorige eeuw de bollen opgeslagen lagen. Bollen zijn er niet meer te vinden. Wel creatieve bollebozen die jouw product, dienst of bedrijf tot bloei brengen met de prachtigste beelden. 

Creativiteit

Het monumentale pand heeft een industriële look, waar creativiteit, inspiratie, rust en ruimte samenkomen. In dit prachtige, industriële pand kunnen wij onze creativiteit loslaten en uw verhaal tot leven brengen. Dat gebeurt in onze edit suites, daglicht en greenscreen opname studio.

Vacatures en stages

Vacatures

Open sollicitaties

De deur staat altijd open voor talentvolle mensen met een passie voor video (camera / postproductie), videomarketing, creatieve sales of productie. Mooie dingen creëren en lekker samenwerken! Wij zijn aan het groeien dus staan ook echt open voor open sollicitaties. Wie weet ben jij onze nieuwe collega die het team komt versterken.

Stage

Wil je meer leren in de praktijk? Vanaf september 2019 hebben wij 1 plek beschikbaar voor een stage mbt post productie. Ben je bezig met je MBO examenjaar of HBO opleiding? Ben je talentvol, pro-actief en enthousiast over wat je hebt gezien of wellicht hebt gehoord over QuickWorks? Bekijk hier de volledige stagevacature.

Ook als je op zoekt bent naar een stage voor een ander vakgebied zoals; vormgeving (video of magazine), camera, productie of online marketing mag je ons mailen. Wij nemen namelijk alle sollicitaties in behandeling en kunnen wellicht een stage plek voor jou creëren. Interesse in een stage bij QuickWorks? Mail dan je CV met motivatie en portfolio. Geef ook aan wat jou eigen inbreng is in je portfoliomateriaal. We reageren altijd. Dus wees niet bang om contact op te nemen.