Het motto van QuickWorks luidt: We doen het goed, of we doen het niet

Als we achter een idee staan, dan zetten we vol onze tanden erin en werken we gezamenlijk aan het best mogelijke resultaat. Onze droom? Gave verhalen met video vertellen die iets met je doen. In 2004 begon videoproductiebedrijf QuickWorks aan het verwezenlijken van die droom vanuit een zolderkamertje. Maar al gauw begon er een verlangen te ontstaan naar een groter team, grotere projecten en een mooie grote ruimte. 

Maar al het goede kost tijd en ook het vinden van een toffe werkplek. Na 8 jaar hard werk kon de overstap gemaakt worden naar het huidige  pand aan de Oegstgeesterweg te Rijnsburg. Een locatie waar je energie van krijgt. Het team is inmiddels ook flink uitgebreid. Naast eigenaren Christiaan en Johanna Snel, ervaren rotten in het bedrijfsleven, bestaat het QuickWorks team uit een select groepje vakidioten met een enorme passie voor video en alles wat je daarmee kan doen. 

Iedereen binnen team QuickWorks gaat voor kwaliteit. Of dat nu om de apparatuur gaat waarmee we werken, de klanten waarmee we samenwerken of de verhalen die we verbeelden en vertellen. Maar er mag ook gelachen worden. Als je ons kantoor binnenstapt bestaat er een kans dat je ons hoort meezingen op foute muziek. Een serieuze houding met een knipoog waarbij we altijd flexibel, (waar mogelijk) snel en resultaat gericht werken. 

Passie en creatief

Videoproducties zijn onze passie. Wij gaan altijd vol enthousiasme aan de slag. Jouw verhaal op een unieke manier vertalen tot een succesvolle campagne, keer op keer.

Flexibel

Er is altijd een manier om dingen te laten werken. Wij passen ons aan naar jouw wensen en denken tijdens het hele proces met jou mee. 

Direct en doelgericht

De lijnen binnen ons team zijn kort, zo komt alle informatie op de juiste plek terecht. Wij begrijpen wat je wilt bereiken, en gaan daar dan ook vol voor. Projectmatig werken zit in ons DNA.

Onze klanten zijn onder andere

Het QuickWorks team

Wij noemen hem "De Meester". Houdt van goede spullen, kwaliteit en strakke projectvoering. Gaat voor het beste verhaal en shot. Als hij in de flow van een edit zit kun je hem beter niet storen. Ultieme ontspanning op het werk is foute Youtube zangers kijken met de boys met een broodje De Ruyter Hagelslag.

Christiaan JB Snel

Creative director | DOP | Eigenaar
info@quickworks.nl
070 - 318 22 11

Houdt van kennismaken, ontwikkelingen en brainstormen. Gaat soms wat snel, nou meestal... Ziet altijd kansen voor een sterke content strategie. Koestert bestaande relaties en vindt iedere nieuwe klant een reden voor een feestje.

Johanna Snel

Accountmanager | Eigenaar
jsnel@quickworks.nl
071 - 333 34 13 | 06 - 388 28 338

Als producent draait Vincent zijn hand niet om voor vele mails en telefoontjes. Alles om te zorgen dat de productie tot in de puntjes geregeld is. Ook op de set bewaakt hij het overzicht en stelt iedereen op zijn gemak. Vriendelijk, rustig en altijd vrolijk, tenzij de koffie op is. Last but not least, hij zorgt ervoor dat we nooit zonder humus, De Ruyter hagelslag of tosti beleg voor de lunch zitten.

Vincent Plu

Producer
vplu@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Altijd relaxed en gefocust. Zie je hem op zijn sokken naar het koffie apparaat lopen, dan weet je dat hij helemaal in de zone is. Graag bedenkt hij samen met 'De Meester' speciale shots. Maar ook color grading, after effects en lekker eten zijn helemaal zijn 'ding'.

Patrick Duijndam

Cameraman | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Digitale magazines geeft deze topper prachtig vorm. Magazines waar je voor gaat zitten, boordevol visuele storytelling. Ook draait ze haar hand niet om voor een mooie video edit. En verjaardagen, bijzondere dagen of ziekte; Victoria zorgt voor de slingers, ballonnen en lieve kaarten.

Victoria Zondervan

Vormgever | Editor
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Onze social en communicatie kanjer. Zorgt ervoor dat QuickWorks van zich laat horen op LinkedIn, Youtube, FB en Insta. Maakt de mooiste mailing campagnes en draait haar hand niet om voor een interessante blog. Vloggen, whitepapers enz. ze kan het allemaal.

Sandra Duijndam

Content marketeer
info@quickworks.nl
071 - 408 58 26

Geïnteresseerd in de diensten van QuickWorks? Tof!

Neem contact met ons op

Locatie QuickWorks

Historisch pand

Sinds de zomer van 2014 is QuickWorks gevestigd op een uitstekend bereikbare en prachtige locatie in Rijnsburg. De gerestaureerde bollenschuur biedt je een ware beleving. Onze moderne film studio is gerealiseerd op de plaats waar in de jaren ’20 van de vorige eeuw de bollen opgeslagen lagen. Bollen zijn er niet meer te vinden. Wel creatieve bollebozen die jouw product, dienst of bedrijf tot bloei brengen met de prachtigste beelden. 

Creativiteit

Het monumentale pand heeft een industriële look, waar creativiteit, inspiratie, rust en ruimte samenkomen. In dit prachtige, industriële pand kunnen wij onze creativiteit loslaten en uw verhaal tot leven brengen. Dat gebeurt in onze edit suites, daglicht en greenscreen opname studio.

Vacatures en stages

Open sollicitaties

De deur staat altijd open voor talentvolle mensen met een passie voor video (camera / postproductie), (video)marketing, creatieve sales of productie. Mooie dingen creëren en lekker samenwerken! Wij zijn aan het groeien dus staan ook echt open voor open sollicitaties. Wie weet ben jij onze nieuwe collega die het team komt versterken.

Stage

Wil je meer leren in de praktijk? Momenteel hebben wij 1 plek beschikbaar voor een stage mbt post productie of front- backend marketing. Ben je bezig met je MBO examenjaar of HBO opleiding? Ben je talentvol, pro-actief en enthousiast over wat je hebt gezien of wellicht hebt gehoord over QuickWorks? Bekijk hier de volledige stagevacature.

Ook als je op zoekt bent naar een stage voor een ander vakgebied zoals; vormgeving (video of magazine), camera, productie of online marketing mag je ons mailen. Wij nemen namelijk alle sollicitaties in behandeling en kunnen wellicht een stage plek voor jou creëren. Interesse in een stage bij QuickWorks? Mail dan je CV met motivatie en portfolio. Geef ook aan wat jou eigen inbreng is in je portfoliomateriaal. We reageren altijd. Dus wees niet bang om contact op te nemen.