Vraag

Hij kon niet om ons heen na een vraag te hebben gesteld op LinkedIn in zijn netwerk. Dat was maar goed ook want onze samenwerking is lekker en inspirerend. De originele vraag was 1 corporate video (lange + korte versie) met voor elke afdeling een header video, productvideo's en 4 specials. Oftewel heel veel video's. Echter samen kwamen we erachter dat Music All In meer baat had bij andere video's. Binnen het afgesproken jaarbudget zijn we aan de slag gegaan.

Productie

Music All In zit bijna letterlijk om de hoek. Even snel bij elkaar langs om de zaken te bespreken is zo gebeurt. Na iedere brainstormsessie gingen we aan de slag met de desbetreffende 'storyline'. Tijdens de opnames van de corporate video hebben we de steadycam gebruikt en is er gedraaid met twee cameramannen. Voor de non profit video's hebben we op diverse locatie's gefilmd en is de voice over deels in onze eigen studio opgenomen. De service film was een creatieve uitdaging en is gedaan met een crew van 4 personen; camera, geluid, assistentie en focuspuller om de achteruitlopende steadycam opnames goed te laten verlopen. Hiervoor is ook een acteur gecast en heeft Music All In zelf de muziektrack gecomponeerd en gespeeld.

Resultaat

Naast de corporate video (30sec + 2 minuut versie) en 10 header video's zijn ook opgeleverd: 2 non profit video's over Make a Wish & Trees for All. 1 youtube pre roll video en een uitgebreide service film met storytelling. Er zitten nog allerlei ideeën in de pijpleiding. Allebei zijn we blij met de samenwerking en zien we uit naar de volgende productie.

“De samenwerking met Quickworks kan ik enkel beschrijven als fantastisch. Zowel bij het schrijven van het concept, als bij het filmen, zijn ze professioneel, toegankelijk, creatief, maar ook flexibel. Zij maakten elke keer weer van een goed idee in mijn hoofd, een nog betere film. Ze voelen goed aan wat de klant wil en weten dit uitstekend in beelden te verwezenlijken. Jan Aandewiel | Music All In”