Vraag

Van der Slot bestaat 100 jaar. Tijd voor een feestje en natuurlijk een mooie film. Rob kende onze collega Johanna nog via haar tijd bij de veiling en zodoende kwamen wij in gesprek met elkaar. "We willen een corporate video die laat zien wat wij allemaal doen en dat is meer dan karren heen en weer brengen". Naast de corporate film worden er ook drie kortere films gemaakt over specifieke processen.

Productie

Aangezien de veiling een wereld apart is en voor een vreemde alles hetzelfde lijkt, hebben wij onze cameraman Chris, die al vaak tussen de bloemen heeft staan filmen, samen met Johanna die opgegroeid is in de bloemenwereld, op pad gestuurd. Samen met de klant hebben we op de veilingen en bij klanten op meerdere momenten, soms zelfs met de ochtendgloren gefilmd. Voor het beginshot in de film hebben wij op een grote parkeerplaats een shot ge├źnsceneerd waarbij je alle soorten wagens van Van der Slot ziet op een filmische manier. Petje af voor Rob die alle (schone) wagens en juiste karren tijdens de productie heeft geregeld.

Resultaat

Normaal gesproken editten wij de feedback zelf maar in dit geval wilde de klant er erg graag bij zitten. Dus dan schuiven wij een stoeltje aan bij de editor om samen de film aan te passen naar wens. Ja, dit kost meer tijd maar was voor deze klant de juiste manier. En als de klant vervolgens tot tranen beroerd is vanwege de film weten wij dat we prachtig product boven verwachting hebben afgeleverd. Ook op het feest was de film een groot succes en hebben de gasten de film meerdere malen bekeken.