Vraag

"kunnen jullie van sommige producten een instructie video maken?" Dat was de oorspronkelijke vraag van Vegro. Dit werden uiteindelijk ruim 60 video's en beviel zo goed dat we nog steeds de videopartner van Vegro zijn en vele producties later.

Productie

Elke Vegro productie is weer anders maar telkens staat de klant van Vegro centraal. En stellen wij onszelf de vraag; worden de producten in de video op deze manier goed gebruikt en komt de persoon die de zorg ontvangt op een nette manier naar voren. Vaak zijn de filmopnames van Vegro een dagdeel en komen er geluidsopnames aan te pas voor interviews of instructie. De opnames zijn soms bij ons in de studio maar ook in Vegro winkels (kantoor & groothandel) en bij hun klanten door heel het land.

Werk

Vegro laat goed zien dat je video voor diverse doeleinde kan inzetten. Zo hebben wij voor hen de volgende soorten video's gemaakt: product instructie video's, 360graden productfotografie, product informatie video's, bestelapp B2C instructie/promotie video, testimonial's, header fotografie, beurs impressie, groothandel promotie video, interne personeelsvideo's (interviews, impressie workshops), verpleegkundige bestelapp promotievideo (costumer journey).

“"Zeer professioneel. Geduldig met de acteur. Denken ook inhoudelijk mee. Top!"”

Gerda de Zwart | medewerker Vegro (en tevens onze "actrice" voor de steunkousen film)