Vraag

Of wij een commercial konden maken voor hun luchtzuiverende planten. In eerste instantie wilde de klant een standaard film maar wij hebben hen ervan kunnen overtuigen om weg te blijven uit de kas en het productieproces om in plaats daarvan een leuke commercial te maken die meer blijft "hangen" bij het publiek. Voor Air So Pure hebben wij nog meer video's gemaakt.

Productie

Omdat we in deze film werkte met twee jonge hoofdrolspelers was er ook een kinderbegeleider aanwezig op de set. Tevens hebben wij samen gewerkt met een gaffer (lichtman) om de planten en de set goed te belichten. Dit geeft net dat extra tintje aan de film. De commercial is in meerdere talen opgeleverd zodat hij multi inzetbaar is.

Resultaat

De commercial is goed ontvangen omdat het de essentie van Air So Pure laat zien. En kinderen doen het ook altijd goed op beeld. De klant is erg blij dat hij ons het vertrouwen heeft geschonken er iets moois/anders van te maken. Een film die Air so Pure brand en in de markt zet.

“"QuickWorks, een beeld- en geluidspecialist met een persoonlijke benadering. Door de goede onderlinge contacten, perfect uitgevoerde bedrijfspresentaties van Air So Pure, de luchtzuiverende planten, en dit verwoord op een zo'n consumentgericht mogelijke benadering. Een ware ondersteuning voor ons communicatietraject naar de buitenwereld."”

Kathe Vogels | Air So Pure